Hudiča...kaj pa zdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Blink1 -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 18:34:29)

Joj kako sem jezna:grrr::grrr::grrr:

Pred enim mesecem sem pošiljala prošnje za delo...No ta teden je bilo miljon negativnih odgovorov...In med njimi ENO vabilo na razgovor, ki pa sem ga spregledala:ups::ups::ups:

Razgovor bi naj imela danes, pa sem šele zdaj našla pismo:hudicek::hudicek::hudicek:

Kaj naj??? V ponedeljek bom poklicala na šolo in vprašala, če lahko pridem:zmeden:

frutka_ -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 18:55:44)

Joj, res hudiča....:zmeden:

Pokliči in se izgovori na selitev ali pa kaj podobnega...

:hudicek:RES hudič...:hudicek:

ZARA -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 19:02:45)

O ti bogeca...kr poklic pa vpras,zgubit nimas kej vec!!

dix -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 19:25:16)

Povej da je pošta zletela za televizijo in si danes med brisanjem prahu to ugotovila.

india -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 19:28:25)

Joj,hudiča,ja, amapak le pokliči in se izgovori, da pošte nisi dobila dovolj zgodaj, selitev ali kaj podobnega,....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zate in držim pesti!!!:miska:

Jančika_ -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 19:32:01)

Vsekakor pokliči. Pa po pravici povej, kaj je bilo, to se pač lahko vsakemu naredi. Ti še farbat ne bo treba8).

Blink1 -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 20:29:16)

O hvala punce:bravo: za izgovore:bravo: Sem že študirala kaj naj rečem...Pa bo že:zmeden::zmeden:

Upam, da me bodo še sprejeli na razgovor...pa še bolj, da dobim službo:bravo::bravo:

Anonimen -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 20:54:35)

Jaz sem sicer zelo pošteno bitje, ampak tega pa vseeno verjetno ne bi po pravici povedala. Si bodo takoj mislili, kako "organizirana" oseba si. Ne vem, tako se mi zdi, če se vživim v delodajalčev položaj. Niso vsi tako pošteni, da bi rekli: no, vsaj pošteno pove. Res ne. In če se gre za tako pomembno stvar, malo laži res ne more škoditi. Mogoče lahko rečeš, da si bila cel teden z otrokom pri starših, mož pa pač tvoje pošte ni odpiral ali pa da ste bili vsi skupaj na dopustu.

Blink1 -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 20:57:40)

Ja sej to je:zmeden::zmeden: Kaj si bodo pa mislili, če bom rekla, da sem spregledala:ups:

mehurčica -> Hudiča...kaj pa zdaj? (11.3.2005 21:19:31)

Meni so moji starši nekam založili vabilo za razgovor, ko sem bila na morju. Takrat, ko se je EP odpiral. Pa sem en teden pozneje poklicala in sem še lahko prišla na razgovor. Sem tudi bila sprejeta v službo.:)

Se zgodi. Tako da kar pokliči.:miska:Držim pesti!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2005 21:23:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Blink1 -> Hudiča...kaj pa zdaj? (13.3.2005 13:16:10)

Jau Mojca:( Smola res... Pa še res si v zelje skačeva...Če dobim dve službi( :ups: ) te v eni priporočim:) Ti imaš tudi angl. in zgodovino, ne?? Hudiča...A si že poskusila na Dobi za angleščino??

Ja v ponedeljek bom poklicala...mogoče pa še bo:zmeden: No, bomo videli:ups:

Stran: [1]