Odtis stopalčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lidia -> Odtis stopalčka (11.3.2005 18:31:27)

Rada bi odtisnila stopalček mojega kobacaja za spomin.

Povejte mi prosim, kaj uporabljate za take namene, kakšno črnilo al kaj.

Hvala za pomoč,

Lidija:metulj:

Lunca1 -> Odtis stopalčka (11.3.2005 18:34:00)

Poskusi s prstnimi barvami. Mi smo jih kupili v Baby centru.

Blink1 -> Odtis stopalčka (11.3.2005 18:35:21)

Jaz sem kupila kar eno tempero...Pa še nisem sprakticirala:zmeden::zmeden:

Povej kako bo šlo;)

lin -> Odtis stopalčka (11.3.2005 18:38:58)

Jaz sem moji Lin naredila odtis stopala v das masi,pa tudi rokic

njokec -> Odtis stopalčka (11.3.2005 18:43:57)

Letos smo na novoletne voščilnice odtiskovali stopalo našega njokca. Z belo tempero sem namazala stopalce in odtisnila na temno podlago. Izpadlo je prav lepo. Z enim "namazom" sem večkrat odtisnila ... in vsak odtis je bil unikat.

Pozdrav

kaja11 -> Odtis stopalčka (11.3.2005 22:33:31)

Lin, kako vam je to ratalo??? Meni se je zdela das masa pretrda... ni nič ratalo:((:((

lin -> Odtis stopalčka (12.3.2005 9:25:49)

m jaz sem jo položila na en pladenj pa z valjarjem malo razvlekla,pol pa sem to položila na tla in tati je držal Lin jaz pa sem odtisnila stopalčko pol na mizi pa še rokico,pol pa sem še z mijimi prsti narahlo malo pritisnila po odtisu da je blo bolj globoko.Pol ko se je posušilo pa je enkratno izgledalo.Jaz sem vzela tiso das maso ki je rjave barve ma mi je žal ker če bi vzela belo jo lahko pol pobarvaš in še lepše pride do izraza.Jaz sem Lin to delala pri 4 mes

dojenček -> Odtis stopalčka (12.3.2005 12:14:15)

Mi smo rokice in nogice najprej zelo fajn namazali s solejo nato pa smo jih kar z navadnimi temperami pobarvali in naredili zelo lepe odtise:bravo:. Barvo smo takoj dol spravli brez problema.

kaja11 -> Odtis stopalčka (12.3.2005 16:05:58)

Lin.... fuuul hvala... smo naredili in izgleda super:bravo::love:

Dojenček... to bomo pa še probali:bravo:

BONI* -> Odtis stopalčka (12.3.2005 17:46:15)

A veš dojenček, da sem prav vesela za tvojo informacijo, ker že dalj časa razmišljam, kako bi to izvedli za v spominsko knjigico Mali jaz. Prstne barve se mi je zdelo škoda kupovati samo za to priliko (za enkrat), tempere pa so se mi zdele preveč ˝umazane˝ za sedaj že 3 mesečnika. Ampak takole z solejo bi pa šlo;)

Lp,Boni

Stran: [1]