julči -> RE: ne-pridobivanje na teži (15.9.2008 10:21:17)
|
Živjo, js ti žal nevem svetovati glede pridobivanja na teži, ker naša 4m stara [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zeloo rada papca in se vredu redi. Imam pa par vprašanj:namreč naša ima tudi refluks in ranital in grozno poliva, bruha,... kar naprej je vsa pobruhana in mokra in zato jokava (se mi revica prav smili k more 100x na dan ven metat) -a vam antirefluksni ukrepi pomagajo??? nam zelo malo, tudi ko je v pokončnem položaju ven vrže, ko sedi,... je pa problem ker je vedno bolj v gibanju in itak d je ne morem zej prvezat naj bo pr mer, da ne bo polivala, js pravim tako, naj se razvija na gibalnem področju in jo dam tud na tla se igrat - a gostiš svoje mleko (a tud še kej dojiš) ali adaptirano. Js razmišljam da bi si začela črpat in potem gostit z rižkotom, sam me je strah da se ne bo več hotla dojit pol oz. pravijo da tud mleko začne usihat če samo črpaš. Zanima me pa, če vam gostitev mleka pomaga, če se ti zdi da je občutno boljše, da veliko manj poliva? Tudi jaz težko, težko čakam GH, saj upam da se bo takrat polivanje in bruhanje ustavilo in bo moja deklica lahko normalno zaživela. SREČNO!
|
|
|
|