Gina -> RE: Kaj nas moti na sebi!? (16.9.2008 21:13:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha - oven (sem spada trma, zakompliciranost in... mah vse negativno, kar je značilno za ovna) -včasih preveč verjamem v dobro ljudi - predolg jezik - preveč znam z obrazom pokazati, kaj si mislim in ne znam skriti tudi, če bi hotela - predobra sem do ljudi Ma to so same pozitivne karakteristike. Vsaj jaz jih tako vidim. Pa nobenega kompliciranega ovna ne poznam, vsi so simpl narejeni. Mene zgoraj naštete reči na meni čisto nič ne motijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, me pa moti to, da preveč nakladam včasih, pa da včasih, za zelo redke reči, ko si kaj v glavo zapičim ne znam nehat. Joj, sploh če me kaj zelo zjezi se ne morem ustavit razlagat za kaj vse sem jezna, žalostna, karkoli že. Samo potem je fertik, ko se skašljam, kot bi burjo odneslo, sem čist ql. Pa mal me moti, da sem čist hiperaktivna, preveč si zmeraj nakopljem reči na vseh področjih, potem sem pa posledično pogosto utrujena, ker same sebe ne dohajam...evo, to bi spremenila na sebi... Tistih prvih postov pa tudi jaz ne štekam, se mi zdi da od punčice in kupa drugih spodaj podpisanih. Se strinjam z volgo. Življenje je čist prekratko, da bi se obremenjevali s tem, kdo te mara, pa kdo ne, pa kaj si misli..... Briga te, a ni čist vseeno?
|
|
|
|