Kaj naj še naredim (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nikica -> Kaj naj še naredim (11.3.2005 15:35:39)

Že od včeraj zvečer imam v prsih bulo, ki me boli. Ponoči sem jo ''grela'' s termoforjem, zbujala sina:duda:, da je pridno papcal, danes sem si že večkrat dala tople obkladke, dolgo tuširala, mojega malčka :duda:kar naprej pristavljam, da bi razbila ta zamašek. :hudicek:Že čisto sem obupala. :(Boli pa grozno! Mislim, da ni mestitis, ker ni rdeče in nimam vročine. Kaj naj še naredim?:((:((:zmeden:

puri -> Kaj naj še naredim (11.3.2005 16:20:32)

Nadaljuj tako še naprej, ker drugače iz tega lahko rata mastitis!

Jaz sem imela isto bulo, pa tut nič rdeče in nič vročine, pa mi je patronažna rekla naj delam, tako kot ti že delaš in čeprav boli moraš mal več dojiti na tisti, ki ima bulo, da povleče ven!
Jaz sem nekaj dni to delala, pa je bila vedno manjša, potem pa je izginila!

lp

mamsi -> Kaj naj še naredim (11.3.2005 16:37:26)

Jaz bi fajn zmasirala dojko pod tušem, potem bi prisavila malega potem bi pa še do konca iztisnila vse ven s črpalko.

ribica. -> Kaj naj še naredim (11.3.2005 17:00:31)

Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku. Tudi meni se to zgodilo, le da meni mleko ni teklo, nisem si mogla odmašiti. Sem šla k dežurnemu zvečer, pa mi je dal tablete in je blo takoj bolje. Dojiš lahko nemoteno. Raje ne čakaj predolgo, da ne bo res sranje nastalo.Če si do zdaj nisi mogla sama, potem ne vem če si boš sploh lahko. Tudi jaz sem se cel dan trudila, pa ni šlo.

Nikica -> Kaj naj še naredim (11.3.2005 17:50:23)

USPELO JE!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:ZAHVALJUJEM SE VAM ZA ODGOVORE! :bravo::):sloncek::sloncek:NAJBOLJ PA SEM HVALEŽNA KEVINU:duda:, KI JE DANES SKORAJ VES DAN PAPCAL. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:OH, UPAM, DA SE MI TO NE BO VEČ PONOVILO.:)ZDAJ SEM PA RES V 9nebesa

Stran: [1]