Tanja55 -> RE: 2009 mami (19.9.2008 9:42:20)
|
skupaj sva eno leto, spoznala sva se na študiju v tujini. On je moral it nazaj domov, ker ima dol svoje delo, načrt pa je bil da jst še eno leto podiplomca naredim potem se pa v UK dobiva in sva skupaj. No sedaj je nekaj hudo zbolel, je bil v bolnici. To mi je sporočil en mesec nazaj, od takrat ga nisem slišala. Ne morem ga poklicat ker ma neko novo številko pa je še ne vem, komunicirava preko skypa ... je pa tko da pri njih niso vedno internetne povezave na voljo. Vem, da bi se javil če bi blo kaj hudo narobe z njim, tko da mislim, da je ok, ampak vseeno me najeda občutek da ne razmišlja da me mora kaj obvestit, poklicat...kot da me ne pogreša. Čeprav pol ko se javi pa ves skrušen prizna da me je pogrešal in oh in sploh...nikol pač ne vem kolk je zdej infrastruktura kriva in kolk on. Mah sej vas nočem zdej obremenjevat no... Je pa to zame prvi otroček in že odkar se poznava govoriva o otrocih, vem, da si jih zelo želi, jst sem pa itak že tolk stara da je treba pohitet (pa za otroke sem pripravljena ene 10 let tko da ja je čas)---ne vem, vse je tko v zraku in se poigrava z mojim notranjim mirom...
|
|
|
|