saba -> Septembrčice kje ste? (11.3.2005 13:58:44)
|
pupice kje ste? kaj je danes tako zatišje, alo alo je petek:bravo::bravo::bravo::bravo: čaka nas vikend počitka:zaspan: no vsaj jaz bom počivala, ker me še vedno spodaj trebuh boli in špika. Spet sem govorila z G. kateri mi je samo preko telefona povedal da je to vse normalno. No jaz upam, ne smem mislit negativno:zmeden: no kako ste kaj druge, buhiji se napenjajo?:nosecka: jaz sme obljubla slike, ampak se je nekaj zaštekal računalnik od moža, tako da moram še počakat. a veste, da sem za :duda: dobila poseljico iz leta 1947, staro skoraj 60 let. Posteljica v kateri je spal moj oče, pa jaz in moja sestra, sedaj pa še moj:duda: kako sem vesela, čisto cela je še, sam malo jo bomo prebarvali in nanjo napisali letnico, pa kakšen lepi lepi verz si moram izmisliti, da napišem na stranico. ko sem jo videla sem se :love::love::love: zaljubila, čeprav vem, da me bo bolel križ, ker je precej nizka, takrat so pač imeli take. ampak ne zamenjam je za novo, ker mi veliko pomeni. Moja nona je kar solzne oči dobila, ko sem ji povedala, da je na plan pokukala posteljica. Pol pa mi je celo uro govorila kako je moj oče v njej spal....itd. no sam to sem hotela povedat..aja pa, da sem danes sigurno postala slabo krvna, saj so mi v laboratoriju vzeli 5 eprovetk krvi8) lep vikend želim vsem.....:sloncek::sloncek:
|
|
|
|