SLABOST. OBCASNO BRUHANJE-NASVETI, POMOČ!?!? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

katarina2004 -> SLABOST. OBCASNO BRUHANJE-NASVETI, POMOČ!?!? (13.9.2008 22:13:38)

Pozdravljene!

Spet se obracam na vas, ker ste mi vedno znale pomagat in svetovat. Imam 3 letnika, ki mi zadnji mesec dni obcasno tozi, da mu je slabo, opazam zmanjsanje apetita vcasih pa tudi bruha. Zadnji mesec dni se mi zdi tudi bolj miren. To traja mesec dni nikoli ni imel tezav s hrano zdaj pa ga moramo prav shecati-siliti, da kaj poje.

Na zadnje je iz cistega miru pred pol ure zacel bruhati v loku, ko se je izbruhal je bil spet zivahen kot da bi mu nekaj odleglo. Sicer je pa dokaj zdrav.

Prosim zanasvet ali ce ima kaksna podobne izkusnje. Takoj v ponedeljek nameravam k zdravniku. Imam kar nekaj strahu saj ne vem kaj bi lahko bilo.

Lp,

zaskrbljena Katarina

Anonimen -> RE: SLABOST. OBCASNO BRUHANJE-NASVETI, POMOČ!?!? (13.9.2008 23:09:11)

Oj
Takole je bilo pri nas kar dolgo.Pa podočnjake je imela.Je pa revčka imela gliste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Največja verjetnost je,da smo jih fasali na bazenu.
V glavnem,kot praviš.Se zbruhala,pa potem dobra kot da ni nič,pa spet,....
Ni rečeno da je pri vas to ampak porajtaj malo še za to nadlogo.Zjutraj poglej,če ima belo okoli danke .Moji Maši so se še vsake toliko naredili fleki po obrazu,nesrbeči.

Stran: [1]