Shuka -> RE: klomifenke 2008 II.del (17.10.2008 10:47:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: fragola Aja in še nekaj, zdaj si dajem tudi vaginalno tablete prometrium na 12ur, ker dr.Merlo je rekel, da pomagajo zaradku, da se dobro vgnezdi in da tudi pomaga za preprečevanje ss. Upam, da meni bo res pomagal! vendar me zanima če jih katera tudi jemlje? Ali prometrium zavira menstruacijo? Fragola - Prometrium v postopku je hrana za zarodek dokler posteljica ne prevzame te funkcije za otroka, do takrat pa je podpora zarodku. Prometrium ne zavira menstruacije. Včasih se ga jemlje tudi po 12 tednu, baje pa je to po novem tudi druga cerklaža. Prejšnji torek naj bi imela ovulacijo (07.10) v sredo sem bila na ultrazvoku in je rekel ginekolog, da je počilo in da zdaj moram jemat prometrium 10dni na 12ur! Jaz sem včeraj delala test in je bil negativen in pole po petih minutah je pokazala plus, mene pa me itak vse špika kot da bom dobila vsak čas menstruacijo, mislite da sem prehitro delala test? Mah tako si želim, da bi bla noseča, vendar sem bla že dvakrat in mislim, da zdaj nisem ker mam drugačne bolečine oz. špikanje! Vsakokrat je lahko drugače, enkrat špika spodaj, drugič nič, jaz sem imela občutek, da se bo lihkar vse vlilo pa se ni, kdaj bi pa morala delati test? In pri CB je veljaven tudi po 5 minutah a to veš. " Rezultat je veljaven 10 minut po testiranju. Poznejših sprememb ne upoštevajte." Tko piše v navodilih.
|
|
|
|