mater so kmeti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> mater so kmeti (11.3.2005 13:29:18)

Lani sem s Kapitalom sklenila naročnino (revija je za mojega:love:) in kot študentka imam 50%popusta. Zraven sem si še lahko izbrala katero revijo želim prejemati zastonj. Moj je izbral Navtiko (je nor na čolne)- vendar za to revijo plačuješ samo poštnino. In seveda nisem nič prekinjala naročnine. Z januarjem mi torej teče ponovno. Sedaj pa dobim domov položnico za 30 000 (lani sem plačala 13), da moram letos plačat tudi revijo Navtika, ker letos pa nimajo te akcije. Naročnine pa piše na položnici ne moreš preklicat sredi leta. Ko sem klicala se je baba še nora delala da lani nisem dobivala te revije zastonj. potem pa ja da tega letos ni.
**** jim nekaj- kaj lahko kar spreminjajo pravila

Pa ala neka taka revija z renomejom da si to privošči. Podn od podna

Anonimen -> mater so kmeti (11.3.2005 13:35:04)

A pa si kaj podpisala lansko leto? Verjetno si. In tam gotovo piše, kako je z odpovedovanjem. Vmes pa spremeniti ne morejo, oziroma lahko, vendar zate velja tisto, kar si podpisala.

BokiMB -> mater so kmeti (11.3.2005 13:37:16)

Ne plačaj jim, pa odnaroči se! Pa kakšen urad za varstvo potrošnikov pokliči! Kaj pa se to pravi, da se revije ne da odnaročit! Kaj si z njimi podpisala kakšno pogodbo in je v njej to zapisano?

Moyca_ -> mater so kmeti (11.3.2005 13:38:33)

ja sem podpisala naročnino, pa gor je bilo tudi izbira druge revije gratis, pa sem morala označit s križcem kaj bom imela. Samo kaj naj- če pravijo da tega več ni:zmeden:

Pajaca -> mater so kmeti (11.3.2005 13:40:03)

Dobro da si tole pisala. Sem preverla kako je pri Mojem Malčku.... isti šmorn.

Lani mi je prijateljica podarila MM za 1 leto. Dobila sem MM pa zraven listek, da mi **** podarja 1 leto MM. Nič drugega. Ok po enem letu naj bi bilo zame konec... a ne, moraš ga odjavt. Meni tu ni logike. Razumem, da si nekaj sam naročiš, pol tam piše da je treba odjavt takrat in takrat, pač preden plačaš veš kaj delaš. A da ti nekdo nekaj podari, ja pol valda mora nehat naročnina ko preteče darilo????

Očitno majo res eno svojo bedno logiko.

Moyca_ -> mater so kmeti (11.3.2005 13:50:36)

evo prepisujem
Do pisnega preklica naročam revijo Kapital. naročnino bom plačal letno.
Ob Kapitalu in Zlatem kapitalu želim prejemati še : _ Golf _Navtika (prostor za križce-je kvadratek)
Reviji sta brezplačni (piše z poudrajenimi črkami), za srtoške poštnine in distribucijo -280 SIT na številko vam bomo poslali fakturo.
Potem pa še spodaj moji podatki in podpis

ElaM -> mater so kmeti (11.3.2005 13:53:08)

Če bodo vztrajali na plačilu, pokliči tržni inšpektorat.
LP!

BokiMB -> mater so kmeti (11.3.2005 13:54:16)

Malo se delajo francoze, saj veš, da ima veliko revij v Sloveniji težave z naklado, kaj šele revija, ki ima zelo ozko ciljno publiko.
Jaz bi jim zagnjavila sto na uro!!!!

Pupica -> mater so kmeti (11.3.2005 13:55:58)

Ti jih kar kliči, pa zahevaj odgovornega. Zagrozi pa tudi z Varstvom za potrošnike. Študente takole obirajo:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> mater so kmeti (11.3.2005 13:58:41)

Če res samo to piše, potem nimajo kaj. Upam da si res pisno odpovedala in to s priporočeno pošto. Če niusi, stori to čimprej. S tem je zadeva zate opravljena.
Jaz delam namreč na časopisu in pri nas je spodaj z malimi čarkami napisano, da če po pol leta prejemanja časopisa (kot nagrade) ne odpoveš, se ti naročnina avtomatično podaljša. Odpoved je pa možna ob koncu plačilnega obdobja. Ampak to mora pisat.

Gina -> mater so kmeti (11.3.2005 13:59:01)

Napiši jim dopis in jim s kopijo pogodbe pošlji priporočeno. Zraven še odpovej revijo ali jim pošlji kopijo odpovedi, če si to že naredila.
V pogodbi najbrž piše za koliko časa imaš revijo zastonj, oz. kaj moraš po tem storiti, ali kaj? Če ne piše nič, potem se po moje ne šteje, da si avtomatsko naročnik. Saj nisi nikjer podpisala, da revijo naročaš drugače, kot v kompletu, ki si ga.

Ko sem jaz naročala Zmajčka za našo bejbo za 1 leto, sem jih vprašala, kaj po enem letu? Povedali so mi, da pošiljajo še mesec ali dva in da če ne plačam, da se šteje, da ne želim več prejemati Zmajčka. To se mi zdi kar fer.

Gina -> mater so kmeti (11.3.2005 13:59:53)

Evo, so ti že pred mano isto povedale, sem pozna, pa nič zato
LP in dobro uredi.

Anonimen -> mater so kmeti (11.3.2005 18:56:52)

Pajaca, kaj govoriš?!? Jest sem tudi dobila naročnino na MM - a jo moram mar odpovedat?!? :grrr: Sam nej mi kej pošljejo, že tko sem jih mela samo v stranišču pri školjki da se je Ana igrala ko sem jaz...--- no :ups: tisto kar se rima.

Pajaca -> mater so kmeti (11.3.2005 21:19:36)

Danes sem klicala in vprašala, ko sem tole brala in mi je rekla da moram odjavt, pa sem ga odjavla.... pokliči pa se odjavi. Men je to čist mem.... če je za eno leto je za eno leto.... sploh če je darilo, če se naročim sama pol je drugo, tam piše da se avtomatično podaljša, če ne odjaviš....

Stran: [1]