kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

ma&he -> kakanje (13.9.2008 15:29:49)

Mene pa zanima, ali je pogosto kakanje (tudi do 5 na dan), tamala je stara 6,5 mesecev in sem ji začela dodajat GH, lahko tudi znak alergije na kakšno živilo ali čaj, veliko nbamreč popoje hippovega zeliščnega čaja?

Anonimen -> RE: kakanje (13.9.2008 16:11:20)

Ojla

Naša Lina je tut začela ful kakat ko smo začeli uvajat GH, zraven so bli krivi pa tudi zobki. Men so punce rekle da je to normalno, in res se je stanje po mesecu dni nekoliko umirilo. Je pa res, da še sedaj, pri 10 mesecih, kaka tudi do 6x na dan.

LPž
Nana22

lotty4 -> RE: kakanje (13.9.2008 16:43:25)

mi tud kar naprej kakamo, pa naj gre ven kar mora

Jakisonček -> RE: kakanje (13.9.2008 18:12:23)

Moj Jaki kaka 1x do 2x na dan. Na GH sva od njegovega 6 meseca. In je prvi mesec precej kakal (tudi 6x na dan), zdaj pa se je stanje umirilo. Bolj zaskrbljujoče bi bilo, če bi bila driska. Če pa je normalen kakec, se nimaš kaj bat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.9.2008 22:59:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tisana -> RE: kakanje (25.9.2008 8:55:06)

Naša je imela en teden drisko, ko smo začeli z GH. Je kakala po 8x na dan in čisto tekoče, pa tudi sluz je imela v blato, ampak še ni bilo za zganjat panike. Je pa po 1 tednu minilo.

anstu -> RE: kakanje (28.9.2008 11:34:17)

pri nas pa nimamo teh problemov ampak ravno nasprotno že osem dni je minilo odkar je 4 mesečni leon kakal sicer dodajam frutek ampak zelo malo drugače se doji, ima mogoče kdo od vas takšne izkušnje?

Jakisonček -> RE: kakanje (28.9.2008 13:53:49)

Anstu, po moje imamo vse tukaj izkušnje z zaprtjem naših sončkov. :)  Vsake toliko časa je Jaka tudi zaprt. Nam so pomagale zelo sladkane kamilice. Vedno jih je nekaj spil in potem kakal. Najdlje je bil zaprt 3 dni (ko sem še dojila). Zdaj je kvečjemu kakšen dan. Pa če vidim, da ne more kakat, mu dam sladke kamilčke in vedno pomaga. No to je moj nasvet.
Aja še  to: pediatrinja mi je rekla, da so lahko dojeni otročki zaprti tam do 10 dni. Če so pri tem dobre volje in normalno jedo, potem ni nič narobe. Če pa bi trajalo še dlje, potem poiščeš pomoč oz. greš k zdravniku.

anstu -> RE: kakanje (29.9.2008 21:55:36)

jakisonček zahvaljujem se ti za pomoč, ker je pomagalo kar oddahnila sem si

Stran: [1]