Kdaj dati čaj? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

atinav -> Kdaj dati čaj? (11.3.2005 13:07:30)

Naš Tian je danes star 19 dni, zvečer ga dajejo mal krči in bi mu rada dala malo čaja Plantex...zdaj pa ne vem sploh koliko naj mu ga dam, kako...se dojiva in mu ne bi rada dala po flaški...mislila sem po žlički:zmeden:. A bi bilo kaj narobe če bu mu dala po flaški...a res pol naj nebi več hotel dojenja:zmeden:?
In sploh kdaj mu ga dati...med ali po hranjenju?
Hvala punce!

papa
:)

mika -> Kdaj dati čaj? (11.3.2005 13:21:29)

moja :duda: pije čaj od kar sva prišle iz porodnišnice.
pije po flaški, in se še vedno doji. zizike se vedno zelo razveseli. zdaj se je odločla, da po kopanju spije 100ml čaja in lepo zaspi. za ziziko po kopanju sploh slišat noče. potem se pa čez pol ure zbudi in zhteva dojenje.
meni se zdi enostavno nemogoče, da bi dojenje bilo dovolj.
čaj mu daj po dojenju.

lp, mika
:sloncek:

Anonimen -> Kdaj dati čaj? (11.3.2005 14:04:03)

Mislim, da na Plantexu piše, kdaj se ga da. Pa večinoma ga po moje dajejo po steklenički, po žlički ga verjetno bolj malo priteče v želodček. Sicver sem ga pa jaz dala kar takrat, ko se mi je zdelo, da se zvija od krčev, pa tudi sestra ga je dajala po potrebi. Ob krčkih.

Bejba -> Kdaj dati čaj? (11.3.2005 15:19:01)

A tudi mali Tianček se ni izognil krčkom :(. Bogi, bomo mislili nanj, da bo čimprej boljše :).

Glede Plantexa pa ti težko svetujem, ker smo mi uporabljali kapljice Koroških lekarn in Lefaxin iz Avstrije (ta je najbolj pomagal).

LP; B

atinav -> Kdaj dati čaj? (12.3.2005 13:42:41)

Ja tudi našega Tiana so doleteli krči...žal:(. Hvala Bejba si bomo zrihtali še te kapljice.

papa
;)

mika -> Kdaj dati čaj? (12.3.2005 19:31:49)

Atinav, če boš že šla v Avstrijo po lefaksin, si nabavi še babynos kapljice (tudi v lekarni) , ker se zna zgodit da lefaksin ne bo vedno pomagal.
jaz moji :duda: dam lefaksin pred dojenjem, babynos pa ko jo zagrabijo krči.
Sedaj smo že en teden brez krčev(TRKAM)

Stran: [1]