india -> moji ljubi mami (11.3.2005 12:46:23)
|
:rozica:Danes sem ponovno prebirla knjižico Moji ljubi mami in bi rada z vami delila par verzov: :rozica:Dobre matere dajo otrokom barve, čopiče in platno, vendar jim pustijo, da naslikajo lastno sliko. :rozica:Hvala vsem materam: - ki so iz slabih časov naredile dobre - ki so pri večerji goljufale prisvojih porcijah, da so drugi lahko dobili malo več - ki so rekle: daj pojej do konca, češ da ne marajo sladoleda - ki so nas prepričale, da je vznemirljivo živeti sredi umazanega mesta - ki so delile z nami norice - ki se jim je uspelo nasmehniti,ko smo dobili vročino - ki so nas pustile odrasti in odleteti :rozica:Ljubezen je vznemirljiva. Toda včasih potrebuješ mirno kuhinjo, skodelico kave ins vojo mater. :rozica:mati ti lahko posuši solze po telefonu. :rozica:Mati je človek, ki te sliši, ko brezmejno ihtiš v blazino. :rozica: Mati ima čudežno lepilo,ki zlepi vse razbitine. Kmalu je materinski dan, morda vas bo kateri od verzov oz.misli, spomnil na kaj zelo pomembnega! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|