prišla je (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urska61 -> prišla je (11.3.2005 12:17:44)

Po 37 dneh je pa prišla ta smotana :hudicek:. Sem že upala, da nama je tokrat le uspelo, potem me je pa začelo v službi nekaj zvijat in sem točno vedela, da je to to.
:((:((
Zdaj se moram pa na HSG naročati - moje novo upanje. Ali je še katera ne pričakuje?

emaa -> prišla je (11.3.2005 12:21:48)

v nedeljo, ampak bolj malo verjamem, da me bo preskočila, čeprav se tudi bolj neverjetne stvari dogajajo.

Sandra78 -> prišla je (11.3.2005 12:34:02)

Tudi jaz v nedeljo NEpričakujem. Že zdaj me ščiplje po celem trebuhu, tako da mislim, da bo že jutri prišla.

Pa se brez veze sekirat, ker je petek!!!!!!!!!!!!!!!!

Urska61 -> prišla je (11.3.2005 12:42:04)

Sandra78, prav imaš! Uživajmo, petek je! Vse nas pa čaka :duda: slej kot prej. Bomo pa zato potem bolj vesele, ko bomo končno :nosecka:. Lep vikend želim vsem!

lucika -> prišla je (11.3.2005 13:01:45)

tak sem tipkala da sploh ne vem,. kak mi je uspelo vmes prekinit...:) bu...

hotla sem povedat, da jaz tud cakam/necakam.
se pa pocutim isto kot za loto. rada bi, upam, da enkrat bo...glovoko v sebi pa sem sprijaznjena z mislijo, da pa verjetno ne bo.

zaenkrat se nisem dobla:hudicek:. bom vidla ,kaj bo.

drzim pesti za ostale:)

MašaS -> prišla je (11.3.2005 13:17:00)

Zdravo!

Tudi jaz jo nepričakujem v teh dneh. Po eni strani upam, da je ne bo, po drugi pa, da bo, saj sem bila ravno v času po ovulaciji (ko smo veselo :sloncek: :sloncek: :sloncek: ) bolna z visoko vročino in sem jemala antibiotike. Upam, da se bo vse izteklo tako kot je prav.

Urška61, kot veš, se moram tudi jaz naročiti na HSG.
Držim :miska: :miska: :miska: zate, da bosta potem :modri:/:roza: !
Bodi dobro, pa sporoči, kako je bilo, prav?

MašaS

Urska61 -> prišla je (11.3.2005 13:20:22)

MašaS, ti sporočim, kako bo na HSG. Sem že kar danes klicala in sem naročena za 22. 3. Za vse, ki ne pričakujete :hudicek: pa držim pesti, da boste zagledale :modri::roza:!

GoYa -> prišla je (11.3.2005 14:23:33)

Tudi jaz sem jo danes dobila, tako kot sem pričakovala. Samo nisem žalostna, ker vem ;), da je zadnja.

LP

Anitka -> prišla je (11.3.2005 15:25:56)

Punce za vse, ki NE pričakujete :hudicek: držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je res ne bo!

mujcek -> prišla je (11.3.2005 15:34:31)

tudi jaz vam želim, da vam ne pride :)-

sem presrečna, da je jaz še ne čakam, da ni spet tiste grozne napetosti-bo ali ne bo:zmeden:

Ko bo prišla pomlad bo prinesla :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

Stran: [1]