MamiBom -> Po carskem rezu - čišča in še kaj (12.9.2008 22:47:22)
|
Živjo, sem 4 tedne po carskem rezu, pa me zanima najprej, kako je s čiščo po operaciji? Se vedno vleče 6 tednov? Jaz sem že sedaj čisto naveličana teh vložkov in vsega, kar spada zraven. Poleg tega sem pri porodu (prej sem bila namreč kar nekaj ur v porodni sobi) staknila grd hemoroid. Trudim se, da bi ga čimprej odpravila, se tuširam z mrzlo vodo, uporabljam kremo dr. Gorkiča ... pa me zanima, kako hitro ste se ostale znebile te nadloge? Zdi se mi, da bi počasi že moral izginiti, vendar se zadeva kar noče zmanjšati. Ali je morda katera morala na operativni poseg zaradi tega? V zadnjem tednu se mi je pojavila nenormalna srbečica. Srbi me na različnih mestih, vsak dan drugje - pod pazduhami, gležnji, trebuh, okoli popka, po prsih, celo ob ušesih; no tu so se pojavile še neke pikice. Ne vem od česa to pride, je morda povezano s hormoni? Pa še to, a ste bile ostale po CR tudi tako utrujene? Jaz sem bila prve dneve doma kar malo omotična, ful rabim počitka in mi kar paše, če se z malim leže dojiva, da malce zakinkam vmes. Prosim za kak odgovor na kopico mojih vprašanj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|