yania -> Zaskrbljena glede prehrane... (12.9.2008 20:47:46)
|
Spet imam eno vprašanje. mogoče se bo kateri zdelo trapasto vprašanje, saj se večina obremenjuje s preveč kilami, jaz pa ravno obratno... Dajte mi prosim povedat, koliko na dan pojeste...meni se zdi, da očitno jaz premalo, ker mi kile niso šle še niti za pol kg gor, pa sem nosečka 15 tednov...dan manj... Pa jem večkrat na dan, v bistvu se mi zdi, da skos jem...je pa res, da se ne morem fuuuull najesti, ker me potem tako tišči v trebuhu da je groza... Jaz jem: zajtrk ob 9.00 (npr.kos ali dva kruha, z nečim namazano ali jajček zraven, okrog 12ih sadje, kako grozdje, borovnice....no okrog 13.30 kosilo....potem še enkrat vmes do večerje, kako pecivo, skuto ali sadje...no zvečer pa večerja (kaj mlečnega, ali pa kak kos kruha in kaj zraven)... Na dolgo sem razložila, samo res me malo skrbi, saj sem na prejšnjem pregledu rekla da imam pol kg več, čeprav ugotavljam , da je teža enaka... aja, pa še to: tehtnica sigurno dela ok...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sprašujem pa zato, saj sem se v 1.nosečnosti zredila iz 52 na 67 (15.kg)...zdaj je stalno 56....ali je možno da telo črpa še s kake zaloge... Lep pozdravček vsem nosečkam...
|
|
|
|