nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (9.11.2008 20:43:48)
|
Pri nas tudi zeloo radi jemo Linote,mami sicer ne preveč,Klemen in ati pa še kako.Pa tudi Luka. Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre. Imeli pa smo obisk,kot sem že napisala,prišli so intruder,njen A.in Vid.Tako,da smo se imeli lepo,mala dva sta se igrala,malo smo se poslikali,ampak tokrat profesionalno.Smo imeli fotografa pri nas na obisku in je naredil nekaj slikic in jih kar naredil na takšen majhen printer za fotografije.Triš bo že vedela. drugače pa smo bili na sprehodu zjutraj,popoldan ati in Klemen je res zelo priden in dobrovoljen otrok.Hvala bogu.Malo positnari,to pa je tudi vse.Drugače je pa malo režalo. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta triš, ti delaš to Ruske kape ali ruske šuvare a ne? Pri nas so čupavci biskvitne kocke, namočene v stopljeno čokolado in potem še v kokos. Točno tako,jaz sem videla ruske kape in mislila da so čupavci,ampak vem kaj so čupavci,ker je že ena napisala danes.Ja tele ruske kape so pa res dooobre. Vidim,da je bil danes bolj družinski dan,se poslavljam tudi jaz.Lahko noč.
|
|
|
|