klaja -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (17.9.2008 8:54:25)
|
Nana sem že obupala nad branjem, sem samo vmes kaj prebrala in na hitrco preletela, ker je občutno preveč vsega. To bi še šlo da bi mojega peljala v službo in bi potem šle po njega, samo sama z obema kam it, to pa je misija nemogoče, še zlasti zato, ker je Julija nenehno v gibanju, Hana pa je občutljiva in ko vidi koga tujega, se prične dret ko zmešana. No v glavnem, če se boste kdaj odločle za popoldanski čvek, se boma pridružli, drugače pa tudi vredu. Dašabina lepo, da razmišljate o še enem! Smem vprašat, hodiš drugače v službo ali si doma? Drugače pa je Hana še vedno v klubu brezzobih, plazi se že na veliko, tudi vstaja se, kjer ima le priložnost. Intruder kaj je tvoj Vid tudi še kaj občutljiv na tiste, ki jih ne pozna. Jaz več ne vem kako jo naj pripravim do tega, da se ne bi jokala, ko koga vidi, saj je niti pogledat ne sme nihče. Glede hrane pa že je vse z nami, edini problem je nastal, da se še ponoči dojima. Zbudi se mi 2x na noč in hoče jest, prvič ob enih in še potem ob petih zjutraj. Čez dan pa se noče več dojit, ma nimam pojma kaj naj naredim. Pa to že traja cel mesec, prej pa mi je od 2. meseca spala celo noč, zdaj pa tole. Moram it, se že oglaša.
|
|
|
|