prvič noseča (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

buksi -> prvič noseča (12.9.2008 14:01:04)

lepo pozdravljene. tudi jaz se pridruzujem.  Sem v 13.t. zanima pa me naslednje.
Kakšni so občutki, ko se maternica širi?  Ali se to kaže kot špikanje in zbadanje v trebuhu?

Lorencia -> RE: prvič noseča (12.9.2008 14:02:36)

dobrodošla...čestitke.

Ja, širjenje maternice se lahko občuti tako kot si opisala.

piamaria -> RE: prvič noseča (12.9.2008 14:05:17)

Ola , čestitke, tudi jaz sem 13t, pa me nonstop nekaj zbada v levem delu trebuha, prvič pa me ni.Mislim, da gre za širjenje, ki je odvisno od lege otroka in maternice.

vcugmas2 -> RE: prvič noseča (12.9.2008 14:09:01)

Ja čestitke obema.
Tudi mene je kr nekij špikalo, tako da je lahko to širjenje. Res pa je da tudi sama nevem.

Anonimen -> RE: prvič noseča (12.9.2008 14:52:12)

Jaz sem komaj 5 teden in me danes že cel dan špika v levem delu trebuha, malce bolj levo od popeka. Takšen čuden občutek imam, kot da bi mi cel del nekako čudno otrdel ne znam niti opisat kakšen občutek je. Trebuh pa imam res velik in se lahko že konkretno božam po njem. Res, da to ni moja prva nosečnost, ampak se mi vseeno zdi, da imam za mesec dni že tako velik trebuh. Se ne spomni več kako je bilo, ko sem bila noseča.

buksi -> RE: prvič noseča (13.9.2008 9:58:07)

jaz sem imela to spikanje dva dni, danes se je umirilo malo. sem pa imela ta tedeh NS, kjer je pokazalo, da je vse v redu. So pa to tako novi obcutki, ki jih ne poznam in se okrog mene ni nobene kolegive, ki bi bila ze noseca. sem med prvimi. In tako me res malo skrbi kaj je normalono in kaj ne.

Stran: [1]