blak -> RE: Noče spat v vrtcu (12.9.2008 21:34:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Identičen problrm smo imeli mi.Najprej, kakšna vzgojiteljica ne ve, kaj naj?To drugače ni tvoj problem.Pri nas, tisti, ki noče spančkat, leži in počiva ter posluša glasbo.Vem, da je zoperno, ker ne ve človek kaj bi, mi smo po pol leta uspeli, ampak je pa ajčkal v vrtcu, ko pa je vstal, se je šel pač igrat, lani še v večjo skupino, ker je tako v zapisniku vrtca, letos pa se uajčka in posluša glasbo pol urce in potem gleda knjigico, ga pa tudi pocrkljajo, čeprav jih je 24 v skupini. Tako je treba, da je ! Naš je ponoči hodil k nama, potem, ko je trdo zaninkal, smo ga nesli v sobico in zatemnili okno, ja pomagalo, vsaj do pol sedme no. LP Meni se zdi, da bi topstar rada, da njena hči spi (saj bi ji drugače že ob 5ih padla dol)in da se je vzgojiteljica trudila, a ji ni uspelo. Al se motim?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Saj ne vem, kaj ti svetovat, ker praviš, da imaš tudi sama doma težave z uspavanjem. Morda je to samo eno obdobje. Tudi naš ga je imel. Zelo je težko zaspal, ali pa spal le urco, kar je zanj premalo (zdaj spi 3-3,5 ure). Na tvojem mestu bi se jaz trudila, da vsaj počiva, leži, se crkla, prebira knjigice, posluša pravljice...
|
|
|
|