PRVI PREGLED PRI ALERGOLOGU? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

julči -> PRVI PREGLED PRI ALERGOLOGU? (12.9.2008 13:34:49)

Živ,

z mojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dojenčico sva bile pri 6 tednih hospitalizirane na PK, kjer so krvni in kožni testi pokazali alergijo na KM. Zdaj imava pa prvič alergo ambulanto pri starosti 5m tudi na PK. Zanima me kako ta pregled poteka? A delajo že kako provokacijo, ponovijo teste,..? Če ne, pri kateri starosti se odločijo za provakacijo, od česa je to odvisno?

Hvala in lp

mamica 1 -> RE: PRVI PREGLED PRI ALERGOLOGU? (12.9.2008 19:11:48)

Mi smo bili na PK na pregledu; najprej te zdravnica pregleda in izprašuje, potem greš v sosednjo sobo kjer ti naredijo kožne teste, počakaš zunaj in čez 10 minut pogledajo če je bila kakšna reakcija, potem greš zopet k zdravnici kjer se je v našem primeru odločila še za odvzem krvi. Sedaj na drugem pregledu pa je posumila da ni več alergije pa nas je napotila še na oddelek kjer smo se naročili za provokacijo če bojo seveda krvni negativni.

julči -> RE: PRVI PREGLED PRI ALERGOLOGU? (12.9.2008 19:50:45)

Aha in to je bil pregled po tem ko so vam že dali diagnozo alergije. Torej jo je otrok prerasel če bojo krvni negativni? Koliko pa ste stari?

Hvala in lp

mamica 1 -> RE: PRVI PREGLED PRI ALERGOLOGU? (13.9.2008 16:17:20)

Taprvič je bil samo sum na alergijo ki so nam jo potem dokazali. Sedaj bomo čez par dni eno leto.

Stran: [1]