stiki z očetom ob odhodu v tujino (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

ninanan -> stiki z očetom ob odhodu v tujino (12.9.2008 13:26:27)

Pozdravljeni!

Imam kratko vprašanje. Glede ne to, da se bom v naslednjem letu zaradi službe s hčerko preselila v tujino me zanima kako je s stiki z očetom.
Glede na zgodovino odnosov z očetom pričakujem, da bom imela velike težave. Verjetno bo vložil tudi tožbo za dodelitev skrbništva. (Sedaj ga imam jaz).

Ali je komu poznano kako je s tem. Ali potrebujem njegovo soglasje oz kaj se hipotetično lahko zgodi s pravnega vidika.

Lep pozdrav!

nana

mojamura -> RE: stiki z očetom ob odhodu v tujino (12.9.2008 13:35:00)

pozanimaj se na CSD-ju, oni bi ti verjetno znali povedati kako in kaj

glen -> RE: stiki z očetom ob odhodu v tujino (12.9.2008 13:52:11)

Ne me vzet 100 % za besedo, ampak kolkr vem,moraš dobiti od očeta dovoljenje za selitev v tujino( z otrokom),kljub temu da si ti skrbnica.
Za selitev v drugo mesto v isti državi pa mislim da dovoljenje ni potrebno,le obvestilo očeta, kam se seliš z otrokom in kje bo lahko imel nadaljne stike z otrokom.
Razen v primer da ni priznal očetovstva kar pa najbrž je.

urška -> RE: stiki z očetom ob odhodu v tujino (12.9.2008 23:21:32)

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Ne me vzet 100 % za besedo, ampak kolkr vem,moraš dobiti od očeta dovoljenje za selitev v tujino( z otrokom),

a ni to sam če bi imela deljeno skrbništvo?

Pandica -> RE: stiki z očetom ob odhodu v tujino (13.9.2008 1:01:40)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

pozanimaj se na CSD-ju, oni bi ti verjetno znali povedati kako in kaj

Meni  še niti 1x niso dali na CSD-ju ene "pametne" informacije, ki sem jo iskala tam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  tak, da upam, da se bo katera oglasila, ki bo vedela kaj več.

Stran: [1]