a je normalno? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

urši* -> a je normalno? (11.3.2005 11:13:09)

zanima me , koliko spijo vaši skoraj 3 mesece stari :duda:? naš malček kr dost spi čez dan, zvečer zaspi ob ene 8, pa spi do kake 12, pol 1, potem pa do 4, pa ga spet nahranim potem pa do ene 7!
od ene moje kolegice tamali je isto star pane spi čez dan skoraj nič (kako uro)!
a je normalno, da Luka še toliko spi??
lp

Anonimen -> a je normalno? (11.3.2005 11:14:59)

Bodi vesela, da tako lepo spi. Kako je to lepo, če je otrok tako miren in zadovoljen. Moj je bil tudi tak.

HuAnita -> a je normalno? (11.3.2005 11:18:57)

Toliko je spala tudi moja :muca:, pa me je skrbelo, ker prve tedne ni pa skoraj nič spala...

Urška* -> a je normalno? (11.3.2005 11:52:57)

Oj!

Tudi moj dosti spi čez dan. No, včasih ima kakšen dan da ne spi veliko. Pri nama pa je tako zvečer. Zaspi nekje ob 21, pa spi tam nekje do 4 ali 5 ure zjutraj. Predvčerajšnim mi pa je prespal celo noč. Zaspal ob 21, zbudil pa se je ob 6.:bravo:

Jaz pravim, hvalabogu, da še tolko spijo. No, samo moj Žan pa spi čez dan samo če je na rokah. Kak ga položiš dol, se zbudi.

lp:)

ribica. -> a je normalno? (11.3.2005 13:24:09)

Bodi srecna da tvoje dete tako pridno spi. Mi imamo leto in pol staro, pa se zdaj ne zaspi sama. Nikoli ni. To so bla guncanja po dve uri skupaj da je pol mal zaspala, pa se tu sem zgubljala zivce, ker se je takoj ko sem jo dala v posteljo zbudila in potem spet jovo na novo...

puncica -> a je normalno? (11.3.2005 20:38:03)

Po moje je normalno, tudi naša je podobno spala s tem da še manj.:((

Stran: [1]