KREDIT (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Laubica -> KREDIT (12.9.2008 11:09:14)

Prosim če mi svetujete na kateri banki je sedaj najbolj ugodno vzet kredit

lewinsky -> RE: KREDIT (12.9.2008 11:15:10)

Midva ravno te dni hodiva od banke do banke in zbirava ponudbe.Sem ugotovila da  imajo bolj ko ne vsepovsodi enake finte. Midva iščeva stanovanjskega. Pa se š nisva odločla.
Ti svetujem da se kar osebno pozanimaš na vsaki posebej.Pa pogajat se je treba.Tam kjer si komitent pa nekak najlažje.Saj se mal grebejo za stranke sem opazila.

Laubica -> RE: KREDIT (12.9.2008 11:39:44)

Aja -da se na banki lahko pogajaš-no hvala za nasvet -sva pri NKB-pa mi niso nič pametnega ponudili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

aluš -> RE: KREDIT (12.9.2008 13:07:52)

Ja, pogajat, kot na plac. Baje, da se danes z nobenim ne moreš tolk "scenkat" kot z banko pri kreditu. Zanimivo, kajne kako smo daleč prišli. Zberi ponudbe, potem pa rečeš na matični banki, druga banka mi je ponudlila boljš, pa še komitent nisem, če naute dale vi boljš grem pa tja z vsem. Baje da deluje.

bskrle -> RE: KREDIT (12.9.2008 16:47:34)

Mi ga imamo na HYPO. Še 9 let!
Moraš iti na banke po infor. izračune, imeti odrezke zadnjih treh plač, če nisi njihova stranka.

Laubica -> RE: KREDIT (12.9.2008 18:20:48)

Ja na PRO banki je že boljše kot na NKB[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Gremo dalje še druge tipat

Anonimen -> RE: KREDIT (12.9.2008 19:52:03)

Ja, pogajat, kot na plac

Skoraj tako.
Sicer pa odvisno, kaj pricakujes, kaj je zate najbolj pomembno. Ni vse samo v ceni.

Laubica -> RE: KREDIT (13.9.2008 7:28:05)

Mič povej več -na kaj na gledam drugo kot na obresti ?

janca -> RE: KREDIT (13.9.2008 19:58:30)

Ja odvisno kakšen kredit, stanovanjski, gotovinski itd. Jst sem pred dvem letom iskala gotovinskega pa sem se fajn namučla. Zaradi nizke porodniške so me povsod odslovili. Na SKB,kjer sem komitent pa so mi šli fajn na roke. Če pa iščeš hipotekarnega so pa povsod skor isti pogoji, s tem da se da mal glihat glede stroškov posebno še če katerega poznaš. Najbolj pa je, da vzameš pot pod noge in greš od ene banke do druge, pa ti naredijo izračune, pol se pa zvečer vsedeš in preštudiraš. 

Anonimen -> RE: KREDIT (13.9.2008 20:02:29)

povej več -na kaj na gledam drugo kot na obresti

Potrebno dokumentacijo, moznosti zavarovanja, rocnost kredita, moznosti reprograma in s tem povezanih stroskov, fleksibilnosti referenta na banki, cas trajanja odobritve.

Stran: [1]