Jesenska oblačila - Celje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

london -> Jesenska oblačila - Celje (12.9.2008 10:59:54)

Ker se jesenske temperature napovedujejo že jutri, mi pa imamo še vso poletno garderobo, moram za našo 2 letnico nujno v nabavo.

Nekako sem imela v mislih, da bi šli jutri v Celje pogledat. Zanima me, če je bila katera v nabavi v city-ju (h&m,...) in ali imajo kaj izbire.
Iščem vetrovko, hlače, majice z dolgimi rokavi,... skratka jesensko-zimsko garderobo.

Sem zadnje dni že malo gledala tukaj po "domačih" trgovinah pa imajo vsepovsod samo trenirke in kavbojke. Ko pa sem včeraj v Pikapolonici vprašala, če imajo kakšno vetrovko zdaj za jesenske dni pa me začudeno pogledala in rekla, da imajo samo bunde in flis jaknice.

No, da malo skratim :): Ali se "splača" iti v City ali naj grem raje npr. v LJ? Sem približno enako oddaljena tako, da mi je načeloma vseeno kam gremo samo, da ne pridem praznih vrečk domov.

Hvala za pomoč!

Jančika_ -> RE: Jesenska oblačila - Celje (12.9.2008 12:25:20)

V H&M in v C&A imajo že kar fajn izbiro (no, vsaj za fante; za punce ne gledam).

Je pa trenutno v Celju sejem in je kr štala; ceste okoli Cityja zabasane, notri gužva, juhuhu. Jutri bo slabo vreme in po moje bo folk s sejma hodil še parkirat v City. Jaz sem doma v bližini in bi morala po neke malenkosti v H&M, pa bom počakala do naslednjega tedna (sejma je konec v sredo).

kaya2007 -> RE: Jesenska oblačila - Celje (12.9.2008 12:28:28)

kolikor sem po ljubljani gledala, vetrovk nisem videla nikjer-te ponavadi res lažje dobiš za pomlad, zdaj so v igri bolj brezrokavniki-bundice za to "prehodno" obdobje. majic z dolgimi rokavi imajo npr. v benettonu ogromno, s hlačami pa mi nikkjer nismo imeli preveč sreče-mogoče tudi zato, ker je tamala drobcena in ji je vse bolj široko v pasu.

Nikica -> RE: Jesenska oblačila - Celje (12.9.2008 13:21:55)

Raje se pelji v Lj, boš imela večjo izbiro, pa popuste. Poglej v Zari. Jaz sicer gledam za fantke oblačila, ampak verjetno imajo tudi za punčke.

vcugmas2 -> RE: Jesenska oblačila - Celje (12.9.2008 15:14:20)

V H&M in C&A imajo že od poletnih razprodaj dosti jesenskih oblačil!

Stran: [1]