Anonimen
|
Punce, ta dieta je super in edina, ki sem se je lahko držala in z njo uspela. Saj vendar lahko ješ čisto vse, razdeljeno pač na 4 dni. Jaz sem z njo pred dvema letoma shujšala 10 kg v enem mesecu in pol. Ljudje niso mogli verjeti, jaz pa še manj, saj sem jedla količinsko skoraj več, kot prej. Sploh se je nisem držala strogo. Pri beljakovinskem dnevu sem jedla npr. tudi ocvrto meso, pa sir in jajca skupaj, nisem komplicirala. Pri škrobnem dnevu sem jedla riž in krompir skupaj, pa ni bilo nič narobe. Dan ogljikovih hidratov pa je tako meni najljubši, saj ne morem živeti brez sladkarij. Za kosilo kakšna testeninska solata, za večerjo pa akcija: dve tortici ali pa keksi, čokolada, .. No, sadni dan je včasih bil kriza, sploh, če nisem imela kaj početi, moraš se ful zaposliti, pa gre. Sem pa si delala sadne solate, vse mogoče sem zmetala skupaj in se basala. Ko pa je bila ful kriza, pa sem si skuhala zelenjavno juho in sem včasih tudi to pojedla, čeprav ne bi smela. A škodilo ni ne vem koliko. Zadovoljna sem bila z izgubo kg v tako kratkem času. Je pa res, da je ful odvisno od človeka, kakšen metabolizem ima. Moja mami je namreč z isto dieto (sva delali skupaj) shujšala 7 kg, jaz pa 10. Če imate vprašanja, se kar obrnite name. Rada pomagam in se počasi pripravljam na pomlad, ko se bom znova lotila te diete, ker imam sedaj po porodu približno 13 kg preveč. Sedaj bom še malo počakala, da pride na plano več sadja in zelenjave. Vam bom poročala o uspehu. Blacky :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|