Kerensa* -> RE: Vaše finte in navade ki gredo na živce partnerjem (13.9.2008 7:11:39)
|
Si mu kar ne upam reči, naj sam napiše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako, da bom jaz... - "Ja, mucek, saj bom... takoj"... tako nekako mu npr. Playstation kupujem že skoraj 5 let, odkar sva skupaj... in velika večina ostalega gre po istem principu.
- moje obleke so povsod drugje, samo v omari ne... če so pa po kakšnem čudežu tam, jih pa ni varno iskati... ko odpre mojo omaro (sicer ne vem, kaj išče tam, ampak po mojem to počne samo zato, da lahko potem pametuje), mora vse pobrati s tal, saj stvari popadajo ven.
- med vožnjo v avtu vedno testiram moč zvočnikov... kot pristaš poslušanja glasbe na sobni jakosti zato zelo nerad potuje z mano... za doma mi je pa kupil slušalke.
- čeprav sam ni dosti boljši, pa kljub temu zna povedati marsikaj o višini mojega računa za GSM.
- moja kuhinja... ne kot prostor, ampak kot kuhanje... vztraja, da bo začel srati pakiran drek, ker naj bi bila hrana, ki jo pripravljam jaz, plastična... umeten pire, zmrznjen pomfri, čufti iz konzerve... naj kar on stoji 2 uri pri štedilniku in si kuha domačo govejo župco, če hoče.
Bo še kaj, ja... ga grem vprašat.
|
|
|
|