cofek -> RE: pa spet krediti (12.9.2008 8:56:48)
|
tudi midva se loviva med raznimi krediti in se ubijava kateri je bolj ugoden. Kot jaz vem (moram pa priznati da nisem glih doma v ekonomiji) se spreminja euribor, pribitek je pa fiksen. Ker imaš več variant po katerih se računajo obresti - 3, 6 ali 12 mesečni euribor + pribitek. No, očitno je pa odvisno od referenta na katerega naletiš, ker nama ponudba od Hypota še zdaleč ni ugodna, pa ko sem bila tam na razgovoru sem se počutila kot da sem na policiji in imam lučko naperjeno v glavo - ne smem reč, saj je bil prijazen, sam zadeve, ki jih je hotel vedet so pa "tu mač". In ko sem šla na SKB sem se počutila čist drugače, ker je bila gospa res prijazna in me je čist drugače obravnavala. no, zgrešila sem temo. Sva se pozanimala pri nekomu, ki se pa spozna na ekonomijo in tudi on ni bil odločen kateri kredit je bolj ugoden - fiksna obrestna mera al euribor+x prebitka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sicer je res da je trimesečni euribor vedno malce nižji kot 6- mesečni, vendar če pogledaš letno si vedno bolj ali manj na istem. saj veš kako je: če bi bil vedež ne bi bil revež....
|
|
|
|