Oh babnce k sm pa že obupala.Kupil smo ga za 70k uporabljal 5 mesecev, tko da je ko nov pa ga prodajam že več kot pol leta, ceno sem spustila na 19k pa nič.Tako da se mi ne ljubi več in ga bom v eno od teh štacun pelala pa naj njim gužvo dela.
Še nevem :)- Ne sej ne Quinnyu se ne morem odreč:love:, tako da prodajm Abc Novusa3.No bom šla pa kar v smrkolina.Kje pa je ta smrko....Da nam prov iskala.
TARA in MAJ -> Prodati voziček....kje (11.3.2005 11:08:48)
NaTaŠa,pelji voziček v komisisko pa še v oglas dej pa boš vidla kje bo prej,če ga prej prodaš sama ga greš tja samo iskat:)
Daj v Mulca, pa omeni, da poznaš Nino..., da si od nje izvedela za trgovino :)- Sice me bo frendica skalpirala, če izve, ampak meni potem ga. Darja vse lepo uredi in da kakšen popust...
Smrkolin je v Šiški,mal naprej od križišča bivši Slovenijaavto ulice ne vem,če prideš iz centra na levi strani,to je majhna štacunca ampak ženski sta ful prijazni in ustrežljivi,tel.5074727.
lin -> Prodati voziček....kje (11.3.2005 11:51:58)
Pomoje je tudi najoljše če ga sama prodaš ,ker ti dajo ful manj v teh trgovinah. jaz sem dala na več oglasov na računalniku tudi na rr in v oglas v revijo mama in takoj ko je pršla št ven sem ga še isti dan prodala! Kakšnega pa prodajaš?