frutka_ -> Dober konec (11.9.2008 22:29:50)
|
Zgodba je namenjena kot vzpodbuda vsem mamicam in mamicam po srcu, ki trepetajo za svoje pikice. Danes sem se vrnila iz poporodnega pregleda. Moja pipika mala ima 2meseca. Pred letom dni je bila slika popolnoma drugačna. Zanosila sem, plodek se ni razvijal in morala sem na abrazijo. Pred točno letom dni so mi opravili poseg. Kmalu, konec oktobra sem zanosila v drugo. Vmes sem imela le en M ciklus. Nosečnost ni bila ravno načrtovana. Predvsem zaradi preteklega splava. Želela sva še počakati. Pa je pipika najbrž izbrala čas in zanosila sem. Nosčnost je bila rizična. V začetku sem krvavela, MV sem imela skrajšan, trebuh mi je otrdeval, počivala sem, izgubila dedka, ati je zbolel...ni kaj me ni doletelo. Pa sem čakala in čakala...od enega pregleda do drugega...vsak UZ je bil živčna vojna...držala sem pesti in upala na najbolje. In 11.julija letos sem povila drugega otročka. Pipiko malo. Porod BP. Punčka BP. Mamica pa v 9-ih nebesih. Ženske moje zlate, vredno je...ne obupat...vsak korak vas bo pripeljal bližje k temu, da se vam uresničijo sanje. Zato pogumno naprej!
|
|
|
|