|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ???
11.3.2005 10:21:18   
buškica
ojla,

Punce dejte povedat kaj je to. Menstruacija bi mogla dobiti včeraj. Kot vedno se na pove en dan prej z rjavim izcedkom. Zdej je blo pa tko da je v sredo (en dan prezgodaj) bil rjav izcedek, enkrat na papirju mal krvavo, zdaj pa že dva dni samo rjav ali pa skoraj nic. Tko da sploh ne vem kaj bi blo to. Tako ni bilo še nikoli. Da bi imela kar tri dni malo svetlo rjav izcedek, pa nič me ne zvija kor običajno pred menstro. Samo vsake toliko me vščipne.
Kaj je to:zmeden::zmeden::zmeden:Sej veliko prebiram ampak neumno mi je zapravljat za CB.
Ah kaj razlagam sej bo tko al tko prišla.
lp
buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ???
11.3.2005 10:25:56   
tinkamiška
Buškica mal še počaki, pa če je ne bo pa le naredi test. Čez kakšne tri al pa štir dni:zmeden:

Sej vem, da je težko...držim:miska::miska::miska:, da se je kaj prijelo;)

LP,
Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ???
11.3.2005 10:28:40   
bobika
Jaz sem pred novim letom imela 5 dni tak rjav - krvav izcedek pol pa je 6 dan prišla :hudicek:.
Samo jaz nimam rednih (niti približno) menstruacij.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ???
11.3.2005 10:32:35   
buškica
Mah ko bi se res.Veš jest ne verjamem da je uspelo po naravni poti. Midva imava diganozo da nama samo z umetno opodivijo uspe. Tko da je zelo malo ali nič verjetnosti da je uspelo.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ???
11.3.2005 10:33:50   
emaa
mal še počakaj, meni ga je nazadnje sralo s tem izcedkom, oz. kapljicami krvi 4 dni pred M, ponavadi se mi to naredi en dan prej, tako da tud nisem vedla pri čem sem. Če pa čez 3, 4 dni ne bo nič pa kak baby check, je še vedno cenejši kot CB, ker če si noseča ti bo tud ta pokazal.

LP
Ema

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ???
11.3.2005 10:35:36   
buškica
O sej tud mislm počakat, če cez par dni ne bo še nič bom pa baby check kupla.

Aja ema kako so uspele tvoje sladice, zgledale so prav okusno.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ???
11.3.2005 10:49:07   
emaa
moj je rekel, da je izgled, konsistenca in okus pravi, tako da so uspele. Bom kdaj prnesla probat, si človek lažje predstavlja, če vidi v živo

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ???
11.3.2005 10:54:03   
gojska
:bravo:

za enkrat dobr kaže buškica:bravo:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ???
11.3.2005 10:54:56   
buškica
ja ko bi tko blo
bomo vidli še par dni počakam
pol pa akcija
:bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ???
11.3.2005 12:21:30   
clea
BUŠKICA držim pesti :miska::miska::miska:!!! Pa nujno javi, ko bo kaj novega!!!!!

Lp,Clea

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ???
11.3.2005 13:05:09   
buškica
OK, velja.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ???
11.3.2005 13:08:52   
TANTRA
Buškica, ti kar prečekiraj z Baby checkom, ni tako drag, pa še kmalu pokaže če je kaj ratalo....Držim :miska::miska:, da si novopečena :nosecka:.:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ???
11.3.2005 14:27:11   
Pupica
buškica zakaj pa ne kupiš ta čisto navadni test, stane mal čez 200 sit, pa kolikor sem jaz doselj slišala je veliko prej pokazal :modri: kot pa CB?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ???
11.3.2005 21:49:08   
buškica
:zmeden::zmeden::zmeden:Še vedno nič!

Če v ponedeljek ne bo nič grem po test.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?