sttj -> RE: spanje na rokah... (12.9.2008 0:15:15)
|
Še moj nasvet.Tudi moja dva sta kar 8 mesecev spala na rokah,tako sta vsaj takoj zaspala,ker pa živim sama z otroci je to katastrofalno mučno,najprej enega potem drugega pa se že prvi zbudi,ker ni trdno zaspal in tako naprej malo mi je pomagal starejši sin ampak ne moreš otroka obremenjevat z deli,ki so za starše.No skratka,odločila sem se,da tako več ne gre,položila sem ju v posteljo,obvezno z stekleničko čaja,tudi po mlečni večerji,nato dudico in ju pustila sama,bil je jok in stok,pa me je kar srce bolelo ampak čez čas je delovalo.Res je,da sem včasih šla tudi 20x v sobo ,mogoče še več,ampak sedaj že 2 meseca spita v posteljici,nekaj časa pa tudi že sama zaspita,zraven jima dam pleničko,da se malo cartata,tamala se je pokrivala čez glavo pa ji je bilo ok.To je zvečer,čez dan pa smo mi zunaj pa zaspita v vozičku,pa zjutra tudi sama zaspita,po steklenički,samo mora bit temno v sobi in spita še kakšni 2h.Malo sem se razpisala ampak tako je pri nas pestro pa ne pozabno z mojimi sončki,lp.
|
|
|
|