mom4 -> a ima kdo kak nasvet (11.9.2008 15:11:59)
|
smo družinica sestavljena iz dveh družin... dober začetek a ne:) zanima me, če bi mi kdo lahko dal kak nasvet ali mi znal povedati kam se obrniti po pomoč. skupaj imava 4 otroke, vsak je v novo vezo pripeljal dva. načeloma so stiki dokaj urejeni, se pa dogaja in to kar pogosto, da mamica njegove dece zna ponagajati in to konkretno. sama sem človek načel, da ne mešam otrok v svoje zdrahe kr se jih ne tiče in kr jim želim le najbolje, pa čeprav ne živim z njunim očetom več skupaj, se oba trudiva da njuno odraščanje in vzgoja poteka kar se da normalno. no v glavnem, z druge strani pa ni ravno tako enostavno, nekateri se pač ne sprijaznijo z potekom življenja in da je treba na neki točki pot nadaljevat. zato pa tolk raje drugim grenijo življenje. sedaj pa, če je le kdo, ki bi mi znal povedati kako naj postopam proti temu, da ta ženska ne bo črnila mojih otrok in govorila, ter s tem vplivala na njenega sinčka kako mi nepravilno živimo, se okoriščala z njim,onemogočala stikov, nas izsiljevala, postavljala pravila in nam krojila življenje. najhuje je to, kr je bogo dete že čisto zmedeno in ne ve več kaj je prav kaj pa ne, kr njemu vsi odgovarjamo in je srečen ko je z nami, a ko pride od svoje mamice pa je popolnoma nastrojen in mislim, da dejansko ne razume, zakaj mu mama pravi, da je slabo to kr imamo mi urejeno življenje, njemu pa je lepo ko smo skupaj. lepo prosim, če je le kdo ki bi mi znal kaj povedati bom zelo hvaležna za pomoč. pozdravčki
|
|
|
|