|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in razkuha...
11.9.2008 15:05:08   
Anonimen
... obstaja rešitev!user posted image

Danes sm odkrila dolgozrnat nebrušen perboiled riž. Če kuhaš, tako kot piše, so zrna riža ravno prav kuhana, črvsta, nelepljiva. Riž je zelooo dobrega okusa.
Jaz sm prav navdušena.user posted image

Pa tud cena je zlo nizka- za zavitek "bali quick" riža sm odštela le 0,95 evra.

Ta riž je zelo zdrav, bogat z vlakninami. Ne vsebuje glutena ali holesterola.

Jaz ga ne zamenjam več!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
11.9.2008 15:36:02   
pokica_
Ta rešitev je super.
Obstaja pa še ena "finta", da se riž ne razkuha,...velja za kakršenkoli riž in sicer, ko ga zaliješ z vodo, mora vreti samo 6-7 min, nato ga odklopiš iz štedilnika in pustiš pokritega počivati 5-10 min. Riž je lep in neprekuhan. Jaz imam steklokeramično ploščo, ki ostane še nekaj časa po izklopu segreta, tako ga riž vre samo 5-6min in nato kar pustim pokritega na plošči še nekaj časa.



_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
11.9.2008 16:57:52   
mojsoncek
Basmati se tudi nikoli ne razkuha user posted image

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
11.9.2008 19:11:07   
bodoča
Meni je "striček" Bens zakon in se mi nikoli ne razkuha.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
11.9.2008 21:40:30   
taška30
Super.
Ampak moram komentirat tole:
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica
Ne vsebuje glutena ali holesterola.


Hecno se sliši. Noben riž ne vsebuje glutena, ker je gluten pač beljakovina v pšenici. Holesterola pa sploh nobena rastlina ne vsebuje, nahaja se le v živalih in ljudeh.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
12.9.2008 8:02:21   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Super.
Ampak moram komentirat tole:
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica
Ne vsebuje glutena ali holesterola.


Hecno se sliši. Noben riž ne vsebuje glutena, ker je gluten pač beljakovina v pšenici. Holesterola pa sploh nobena rastlina ne vsebuje, nahaja se le v živalih in ljudeh.
user posted image


Tudi meni je to včeraj padlo v oči, pa sem dala veselje zdravemu rižuuser posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz...
12.9.2008 11:51:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Dobesedno sm prepisala iz embalaže.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?