Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:06:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem že izvedela. Torej dobi se nekašen inverzni premaz (menda se tako reče), nič ni treba dol praskat, samo s tem premažeš in potem normalno pleskaš čez. Frutka, hvala!!!
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:17:36
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR inverzni premaz (menda se tako reče) verjetno misliš akril emulzijo
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:18:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Sivkamivka, hvala za nasvet glede naravnih barv na osnovi apna. Nisem poznala in je vsekakor vredno razmisleka.
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:19:32
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR inverzni premaz (menda se tako reče) verjetno misliš akril emulzijo Ej, pojma nimam, tako mi je rekla Frutka, njej pa njen ati, pa računam, da bojo v štacuni vedeli, kaj bi rada imela.
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 11:44:45
|
|
|
|
mala maja
|
Moj brat je "malar" in on vedno pravi, da je bolje vse skupaj premazati z akril emulzijo ki prepreči da bi stari omet odstopil in omogoča novemu boljši prijem. Zato sprašujem?
|
|
|
|
RE: Beljeno z apnom; kaj pa zdaj? 11.9.2008 12:00:28
|
|
|
|
Jančika_
|
A tak...no, bom še v trgovini vprašala, kaj naj bi to bilo. Glavno je itak, da ni treba prej nič dol praskat, to je tako ubijajoče delo....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?