|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabosti
11.9.2008 8:25:08   
Anonimen
Pozdravljene.

Zanima me, če je imela katera slabosti kratek čas - 14 dni nekje? Jaz jih imam toliko in mi že pojenjajo in me je strah, da ni zamujeni splav ali kaj podobnega. Slabosti so trajale od petega do sedmega tedna.
Berem, kako slabosti pri puncah trajajo do 12. oz 16. tedna. Zdaj me pa skrbi in me zanima, če je tukaj katera, ki je imela slabosti krajši čas?

Hvala in lpuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabosti
11.9.2008 8:27:46   
tia
Slabosti te lahko spremljajo že od začetka zanostive,tako da si lahko brez skrbi da bi znak slabosti bile za splav. Lahko da so sedaj izvenele ,lahko pa da se spet pojavijo.

Bodi brez skrbi.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 8:40:16   
sončnica24
Mislim da slabosti nimajo nič s tem bodi srečna če izginjajo pri meni so se začele v 7. tednu pa trajale skoraj do 20.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 9:02:19   
ninca19
jaz sem tud v 11.tednu, in ne duha ne sluha več o slabostih. so tud minle nekje v 8., 9. tednu. brez skrbi. bodi srečna da je mimouser posted image

Nina

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2008 9:10:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zdaj me pa skrbi in me zanima, če je tukaj katera, ki je imela slabosti krajši čas?

Jaz jih sploh nisem imela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 9:44:13   
klavdiy4
meni je bilo slabo tam nekje od 13.tedna.... in se mi je takrat čas zeloooooooooooo vlekel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 10:56:43   
girly
Jaz sem sedaj v 7.tednu pa mi je slabo že kakšen dober teden. Sem pa šele 2 dni nazaj izvedela, da sem user posted image ...upam,da bodo slabosti kmalu minile

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?