januskica -> RE: v vrtcu postal neješč (11.9.2008 8:47:03)
|
ja, petrinja mi imamo podobne težave kot vi. tudi naša mala (ravno 16 m) ne želi jest nič v vrtcu. še huje pa je, da tudi pit noče. je pa tako, da ko smo začeli uvajanje (prejšnji teden) je tudi doma začela štrajkati s hrano. prej je pojedla ogromne količine vsega, najraje zelenjavnih juh ter sadja , pa tudi jogurti in meso ji je blo ful všeč. zdej pa nič. le jabolko in grozje nam še je. kakšne izkušnje ste imele ve, a ko so sprejeli vrtec so začeli ponovno normalno jest al bom sedaj imela neješčo hčerkico? aja, naša tudi ful joče v vrtcu in ne samo ko jo oddam. se je pa prej pazila pri babicah, ... in ni bilo težav z mojim odhodo v službo. sem pa opazila, da vsi zelo jočejo in dva izmed njiju ne sprejemajo vzgojiteljice, tako da ju ne moreta potolažiti. naša samo ko ju sliši tulit ji gre že ful na jok. :( so še same vzgojiteljce rekle, da je precej kriza s temi dvemi ... ampak da se bodo unesli v roku enega meseca. baje se bo tudi naša. drugače pa kar dej tamalemu zjutraj kaj za poglodat (tako so mi vsi predlagali, ki so že dali čez uvajanja) in uspešno sprejetje vrtca. lp
|
|
|
|