tejč -> brce (10.3.2005 22:34:24)
|
:ups:Živjo, jaz sem bila danes pri G in mi je delala UZ (31. teden). bojda je res punčka, vsaj pravi, da ne vidi nobenih jačk.:bravo::bravo::bravo: Vendar je tamala spala, oz. zelo malo se je ginala takrat. V čakalnici mi je pa skoraj trebuh razparala.. Kako merite gibe oz. brce? Meni je rekla, da obvezno naj štejem intervale brcanja, to razumem. Rekla je tudi, da če brca bolj zvečer, da to ni dobro, da se slabo počuti. Mah, ne vem, jaz sem do zdaj bla prepričana, da se dovolj giba, nisem pa vedela, tisto o večeru... Sicer pa: kako sploh plod ve, saj ne loči dneva od noči, saj ima kolikortoliko ponovljiv bioritem...:zmeden2: Kako je pri vas? Aja, je pa še rekla, da je malo manjša, da ima velikost trebuščka za 29. teden, pa glavco za 28. teden, pa nogco za 27. teden.Ampak da je to še v mejah normale, sam da bo manjša. Posteljica, da se je malo pričela starat. A je vam tud tko razložila? Zdaj mi je za zihr dala napotnico za UZ v ljubljansko porodnišnico. A kera ve, kam moram it za UZ za BIOFIZIKALNI PROFIL PLODA?
|
|
|
|