Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:38:53)
|
Saj ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi!!! Neka moja sorodnica, najstnica, me je tako blazno prizadela, da je kar groza. Večkrat sem ji pustila, da je šla na mojem računalniku na internet - na moje stroške, pa dobro, sem si mislila. Nekaj lahko naredim zanjo! Danes sta bila tukaj z njenim fantom. Nisem gledala, kaj vse sta počela, le enkrat sem videla, da je on sedel za tipkovnico, ona pa se zraven hihitala. Kasneje, ko sem šla na email, me je kap! Ker imam shranjeno geslo na računalniku, je tip vdrl v moj email in moji prijateljici poslal email, v katerem jo je poslal v p.m. Sploh ne bi vedela, če me ne bi poklicala in me natulila po telefonu. Na nekem drugem forumu, kjer tudi sodelujem, je pod mojim nickom pošiljal ljudi v tri krasne in se iz njih delal norca. Sploh se ne upam več tam oglasit. Tukaj na srečo nisem bila prijavljena, tako da pod mojim nickom (vsaj upam) ni mogel nič pisat. Kar na jok mi gre, ko pomislim na vse to. Štajerke - če je slučajno katera dobila kakršnokoli provokativno in nesramno pismo na email, se vnaprej opravičujem, to nisem bila jaz. Sorodnico sem poklicala, ji povedala svoje in ji prepovedala vstop v moje stanovanje kdarkoli brez spremstva staršev. Tudi staršema sem povedala, naj se pogovorita z njo. In kaj se zgodi? Čez pol ure mi pošlje email in se mi v njem zahvaljuje, ker sta ji starša prepovedala stike z njeno ljubeznijo!!! Grozno, kar na jok mi gre. RAje ji ne bom nič odpisala, ker sem resnično še zmeraj močno pod vplivom čustev. Počutim se ogoljufano in prevarano. Vedno sem bila prepričana, da četudi pride kdo na mojem računalniku do mojega emaila, ne bo nič hudega, ker nimam gor nič takega, na to pa niti pomislila nisem. Tipa bi najraje prijavila na policijo - no, ampak tam bi se mi po moje še smejali. Res sem besna!
|
|
|
|