Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:38:53)

Saj ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi!!! Neka moja sorodnica, najstnica, me je tako blazno prizadela, da je kar groza. Večkrat sem ji pustila, da je šla na mojem računalniku na internet - na moje stroške, pa dobro, sem si mislila. Nekaj lahko naredim zanjo! Danes sta bila tukaj z njenim fantom. Nisem gledala, kaj vse sta počela, le enkrat sem videla, da je on sedel za tipkovnico, ona pa se zraven hihitala.

Kasneje, ko sem šla na email, me je kap! Ker imam shranjeno geslo na računalniku, je tip vdrl v moj email in moji prijateljici poslal email, v katerem jo je poslal v p.m. Sploh ne bi vedela, če me ne bi poklicala in me natulila po telefonu.

Na nekem drugem forumu, kjer tudi sodelujem, je pod mojim nickom pošiljal ljudi v tri krasne in se iz njih delal norca. Sploh se ne upam več tam oglasit. Tukaj na srečo nisem bila prijavljena, tako da pod mojim nickom (vsaj upam) ni mogel nič pisat.

Kar na jok mi gre, ko pomislim na vse to. Štajerke - če je slučajno katera dobila kakršnokoli provokativno in nesramno pismo na email, se vnaprej opravičujem, to nisem bila jaz.

Sorodnico sem poklicala, ji povedala svoje in ji prepovedala vstop v moje stanovanje kdarkoli brez spremstva staršev. Tudi staršema sem povedala, naj se pogovorita z njo. In kaj se zgodi? Čez pol ure mi pošlje email in se mi v njem zahvaljuje, ker sta ji starša prepovedala stike z njeno ljubeznijo!!!

Grozno, kar na jok mi gre. RAje ji ne bom nič odpisala, ker sem resnično še zmeraj močno pod vplivom čustev. Počutim se ogoljufano in prevarano. Vedno sem bila prepričana, da četudi pride kdo na mojem računalniku do mojega emaila, ne bo nič hudega, ker nimam gor nič takega, na to pa niti pomislila nisem.

Tipa bi najraje prijavila na policijo - no, ampak tam bi se mi po moje še smejali. Res sem besna!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2005 21:44:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

total -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:48:13)

Ne sekiraj se,saj vejo da nisi sposobna kaj takega poslat,tisto tamalo bi pa v rit nabrcala,ker te je izkoriščala.

Lp

Pia73 -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:49:25)

Ja, grozno,... Jaz se pa spomnim, ko se je enkrat nekdo v tvojem imenu (neprijavljen) pojavljal tle, in je bilo nekaj govora o tem ,da si noseča al kaj,.. :zmeden: Misliš, da bi to tudi lahko bilo njegovo maslo? :zmeden:

žiža -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:49:52)

Ta dečva bo pa še en čas odraščala, če ma takega fest frajerja, pa še ljubezen mu pravi :zmeden:
Ja res je dobrota sirota

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2005 21:50:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

saba01 -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:51:08)

GROZAAA!
LP,Sabina:rozica:

Jančika_ -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:54:58)

Skutica, ne morem verjet:grrr:! Sploh si ne predstavljam, kako bi jaz reagirala....

cmokec -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 21:58:26)

Skutica, upravičeno si jezna. Si vsaj uredila, da se to ne bo ponovilo. :zmeden:

Donja -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:07:45)

Tudi jaz bi bila na tvojem mestu razočaran in bi isto storila kot ti. Pa še napela bi ji. Zdaj pa jo pusti kar pri miru in naj malo razmišlja o dejanjih in posledicah.
Tvojim prijateljicam in na forume pa kar tako sporočilo napiši kot je to in sem prepričana, da bodo razumele. V bistvu pa če te poznajo bodo vedele da ni od tebe, če pa bo katera res šokirana, pa bi ji tako sporočilo prav prišlo.

Upam, da bo tvojo sorodnico kaj izučilo in da se ti bo vsaj kaj opravičila. Ti pa pošiljam :rozica::rozica::rozica: za boljšo voljo.

Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:10:47)

Cmokec, normalno, da sem. Vse nastavitve sem prenastavila, zdaj se moram samo še navadit na to, da se tudi tukaj odjavljam.

Tisto, da bi pisala kot noseča Skutica, nisem niti pomislila, vendar dvomim v to. Fant je bil danes prvič tukaj, ona pa tudi ne ve, kateri nick imam tukaj.

frutka_ -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:26:41)

Ej, pravi šit skutica...upam, da je bilo vsaj v posvetovalnici vse BP!

niki5 -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:29:13)

Groza :grrr: jaz imam tudi na svojem računalniku vse tako narejeno, da se mi ni treba vedno znova prijavljati.. sploh ne morem verjeti, da si je kaj takega upala..

Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:33:24)

Frutka, nisem bila v posvetovalnici zaradi snega ne! Grem jutri!

frutka_ -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 22:55:01)

Jaz sem te klicala nazaj dopoldan. Si videla moj klic? Upam, da bo vse BP. Sporoči kako bo! Jaz grem dopoldan v mejsto...prideš?

Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 23:00:00)

Joj, Frutka, šele zdaj sem se spomnila, da si me klicala! Seveda sem videla tvoj klic, še slišala sem ga, pa se nisem mogla javit, ker sem bla ravno takrat z malim v kopalnici in sva se previjala. Ravno, ko sem te hotela poklicat, pa je tako zganjal (se smejčkal, da je bilo joj!) in sem rekla, da se mu bom raje posvetila, tebe pa poklicala kasneje. No, če še ni prepozno, te pokličem kar zdaj - da bo res kasneje! :)- Ne se bat, ne bom klicala zdaj. Jutri pa se lahko vidiva, samo še ne vem kdaj, ker moram poklicat zdravnico in se naročit za obisk za tehtanje.

Sicer pa sem jutri itak cel dan sama.

frutka_ -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (10.3.2005 23:09:33)

All right!!!Se slišiva jutri! Lahko noč...

Annny -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (11.3.2005 9:30:57)

Nič ne sekiraj...mularija:grrr:

ZARA -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (11.3.2005 9:39:41)

ojoj...ne morm verjet, kako so mulci pokvarjeni...:hudicek:

*HONEY* -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (11.3.2005 11:05:55)

Bedak:grrr:

Upam,da se danes ne jeziš več

LP

Anonimen -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (11.3.2005 11:11:49)

Sicer je mularija res nesramna, ampak dobro, tista tvoja nastnica je itak verjetno do ušes zaljubljena, pa sploh ne ve, čemu se smeje, samo da se. Frajer pa je verjetno hotel biti frajer, pa se verjetno ni zavedal, da se samo iz tebe norca dela. Po moje ni bilo namerno, samo trapasta otroka sta. Je pa prav, da si tako reagirala, bosta vsaj za drugič vedela, vsaj tamala bo mogoče skužila, da je bilo to res nesramno. Upajmo.

Moyca_ -> Globoko globoko prizadeta, razočarana in hudo besna!!! (11.3.2005 13:36:00)

tudi meni se je pred kratkim nekaj podobnega zgodilo- si je ta oseba tudi privoščila nekoga.
moj računalnik je sedaj na geslo:(

Stran: [1]