Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:28:14
|
|
|
|
TaRe*
|
Popoldne sem gledala oddajo,o predlogu,ki zastruplja državni zbor...avtorji so neki Mladi ekonomisti,al kako se jim že reče.Predlogi pa so.. -da ukinejo povračilo potnih stroškov, -malico, -dod.na delovno dobo -regres -jubilejne nagrade .:grrr::grrr::grrr: . za tiste na zavodu nadomestilo samo še 12 mesecev,pa še to zmanjšano,na ne ve kolko. in da omogočijo da lahko delodajalec delavca odpusti kadar se mu ,po domače povedano "sprdne",ne pa da ima zaradi tega komplikacije. :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:35:17
|
|
|
|
cmokec
|
Ja sem tudi jaz slišala za pametne predloge. Vse to mi gre skupaj s programom za večjo rodnost, ker se nam bo bolj splačalo biti 9 mesecev v bolniški, kot hoditi v službo. Pol je pa porodniška, ki se bo spet splačala, pol bomo pa že kako. Sej imamo Karitas, nam ne more biti hudega. :(:zmeden::(
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:35:22
|
|
|
|
cmokec
|
Ja sem tudi jaz slišala za pametne predloge. Vse to mi gre skupaj s programom za večjo rodnost, ker se nam bo bolj splačalo biti 9 mesecev v bolniški, kot hoditi v službo. Pol je pa porodniška, ki se bo spet splačala, pol bomo pa že kako. Sej imamo Karitas, nam ne more biti hudega. :(:zmeden::(
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:36:25
|
|
|
|
žiža
|
Ja dejansko je tako, da bomo morali plačevati svoje delo. Ko sem jaz pred parimi leti imela prakso mi je en direktor en firme rekel: Ja punca tale praksa je isto kot inštrukcije, a jo boste plačala? :zmeden: za zjokat so teli Mladi ekonomisti to bi bilo sprejemljivo edino, ko bo bencin zastonj, pa harna, pa dopust..... Katere dodatke vse si pa omenjeni ekobnomisti še obračunavajo? GRRRRRRRRRRRR! :grrr:
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:37:44
|
|
|
|
.ču
|
Oj tare*,sej ne vem a nej kej komentiram:(sm samo zalostna:((moj mi spega zej v racunalnik,pa ga to ful zanima in sprasuje ce kaj vec ves o teh ekonomistih,priimke,..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2005 21:40:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:44:57
|
|
|
|
TaRe*
|
matr,veš da se ne spomnem niti katera oddaja je bla.Voditeljica je bla tko razkurjena,da je tega pametnega gospodiča najprej vprašala... "a ste vi mogoče,predno ste dali tele predloge v javnost ,preračunali,koliko to znese na en dohodek?Jaz naprimer sem,in to meni pride 50 tisoč mesečno,netooo."..Ful je bla dobra...šarf.. Vem samo,da je eden od njih tist,,B...ki je predlagal oni davek za pare brez :duda: Pa ta.ki je bil tukaj je dost mlado bitje,po moje naših let...če sploh?
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:47:19
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz vem še eno od enga lepga, pošterkanga polnoritastega japija: - reveži so si sami kreivi, da so reveži. Vsak mora zase najbolje poskrbet, če pa tega ni sposoben, naj ostane revež. Matr bi ga poslala njivo okopavat... v januarski burji, pa sam v gatah....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2005 21:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:51:29
|
|
|
|
Magi*
|
ja, če maš že osnove 500K SIT te boli .... za un drobiž od 50 čukov, a ne? sicer pa to sigurno ne bi veljalo za une pri koritu. uni si že kako individualno pogodbo omislijo...:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
:hudicek::hudicek:se že par let v službi prepiram s tovrstnimi "mladimi ekonomisti" in "pravniki", ki mi pametujejo, da evropska unija ne pozna povrnitve stroškov za prevoz na delo in malice. Ja OK, morda res ne, ampak je kultura delodajalcev v Zahodni Evropi na bistveno višjem nivoju kot pri nas. Saj bi bilo pravzaprav bolje, da nam bi dvignili fiksno plačo za tovrstne mesečne prihodke. Ta naša zagovornica tovrstne plačne politike, verjemite se ni nikoli ukvarjala z eksistenčnimi problemi, vse ji je bilo prinešeno na krožnik, če pa dobi jurja premalo za prevoz na delo pa že teče v računovodstvo, kaj so se :hudicek:spet zmotili.
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:55:10
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz imam same mlade ekonomiste okoli sebe,... Pa sem nekako furala, pa idealizirala stvari; po načelu, vsi so najprej dobri dokler se ne dokaže, da so slabi,.. Danes pa sem dobila lekcijo za dolgo,...mi gre kar na jok,... :((:((:(( Samo do njihove riti jim je,... Mogoče katera ve, kako se pri skoraj 32. letih naučiti hinavščine, da bom lažje šla v korak z njimi? :zmeden:
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 21:56:33
|
|
|
|
cmokec
|
Pia73, zate ni pomoči. Bo treba spremeniti korak, da jih boš prehitela.
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 22:05:14
|
|
|
|
pika74
|
Pa kaj to slišim Pia73. Dons si mi v mailu že neki omenjala od tega. Pa sm mela tako gužvo (od 9h do 1h sm mela prezentacije pa sestanke, pol smo šli pa ob 2h še nekam službeno in sm pršla dam mal čez 9). Dej povej, ka je blo, ti bomo pomagal. Za vsazga se palca najde8).
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 22:19:37
|
|
|
|
Pia73
|
Sej nima smisla,... Sem se pa odločila, da mu povem kar mu gre,... pa če me naženejo,... Ma tak roke k sebi obrnjene, da se mu bodo polomile,...Sam še najdem trenutek, da bova sama,... Upam samo, da se ne bom razjokala, sem tak mehka pri teh stvareh, ker me je res prizadel,....
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 22:22:03
|
|
|
|
pika74
|
Pa a se nista vse do zdaj fajn zastopla. Kaj ga je pa pičl. A je hotu dat vedit, da so dons moški mučeniki.
|
|
|
|
še mal pa bomo plačali,da bomo lahko hodili ... 10.3.2005 22:23:29
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem mislila, da se dobro zastopiva,... :((:((:(( On pa se ni trudil, da bi mi pokazal nasprotno, da je ena navadna p...........
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?