agnes -> RE: posvojitev (10.9.2008 21:04:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 Čaw! Meni se zdi, da če misliš otroka posvojiti, misliš na kateregakoli otroka in ne na to, da si boš enega izbral, kateri ti bo pač všeč..Tako kot je v filmih.... Mene osebno bi bilo posvojitve strah... Vedno bi imela nek čuden občutek pri njem, še posebaj, ko bi bil otrok starejši in bi mu povedala, da je posvojen... Mislim, da bi mi potem lahko kdaj kaj nazaj rekel , da ni moj ali kaj podobnega, da ima nekje prave starše, kar bi me verjetno zelooo prizadelo, saj bi ga imela rada kot svojega... Nikoli si ga ne bi upala preveč karati, da ne bi oba prizadela... Nevem, sama bi se za posvojitev odločila,če bi bila 10000000....% prepričana, da ne morem imeti otrok.... Takrat ne bi izbirala..... Ko se bolj poglobiš v posvojitve, se marsikaj naučiš. Otroka od majhnega seznanjaš s posvojitvijo. Ko je kakšna sorodnica noseča ali ob sliki mu že kot majhnemu pojaniš, da on ni zrasel v tvojem trebuhu ipd. Tako, da nikoli ni veliko razkritje, ampak otrok s tem raste. Glede na to, kaj vse ti bo rekel otrok nazaj - pa mislim, da ni velike razlike med biološkimi in posvojenimi. Biološki ti bo pa kljuboval s stavkom npr. zakaj si me sploh rodila, če mi nič ne pustiš. lpA
|
|
|
|