Nataan -> RE: supplement nursing system (15.9.2008 7:47:13)
|
Živjo! Bobika, moj je star tri mesece, ravno jutri bo... saj se trudim, vendar ne gre in ne gre. Ko ga dam na joško, takoj začne tulit, le ponoči sesa, ker verjetno ne ve kaj ma v ustih. Ampak če ne bo čez dan, tudi ponoči ne bo mleka, a ne? Tudi na Med over net sem že prosila za nasvet in ga provala nahranit s kapalko:) Tako histeričen je ratal, da ga niti s flaško nisem mogla več pomirit! Sama sem naredila preveč napak, predvsem zato, ker so mi vsi govorili, da mi sigurno zmankuje mleka, če ga moram dojit vsako uro oz. vsaki dve... pa zdaj vem, da temu ni nujno tako. Moj je tudi zaspanček, takoj zaspi na joški in potem je seveda lačen, ko se zbudi. Po cele dneve sva presedela na kavču, nikamor si nisem upala it z njim, razen nekaj metrov stran od hiše, saj ko se je zbudil, sem morala hitro v hišo in spet dojit. Vem, da je moje mleko najboljše, vendar če tako pomislim, ne on, ne jaz nisva bila zadovoljna. Sedaj mu pač dam dodatek in spi uro in pol skupaj, lahko greva ven, tudi do trgovine nama je že uspelo prit:) Se pa neprestano sekiram, pa mi vsi govorijo, da naj neham s tem in da če jaz ne bom zadovoljna, tudi otrok ne bo. Tudi to vem. Bojim se, da sem padla v neko depresijo, vse skupaj me je izmučilo v teh treh mesecih, pa skoz je mel še krče, nič nisem spala, včasih samo kakšno uro na noč... verjetno tako res ne moreš funkcionirat na dolgi rok in bo treba pozabit na dojenje, čeprav mi kar solze pritečejo v oči, ko pomislim, kako lepo je met svojega otroka na prsih in ga nahranit in kako zdravo je to. J.L. - ko si črpam, mi sploh ne gre veliko ven, mogoče 10 ml, tudi takrat, ko sem še imela več mleka, ni šlo s črpalko .... Sem pa zadnjič slišala eno mamico, ki je rekla, da se je zavestno odločila, da ne bo dojila, da lahko gre zvečer na pivo in pusti otroka v varstvu, da ga lahko tudi drugi nahranijo po flaški. NO, jaz vem, da sem se vsaj maskimalno potrudila in da bi vse dala, da bi lahko spet dojila, pa čeprav me je to izčrpalo do konca. Bodite v cvetju:)
|
|
|
|