|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tik pred porodom zbolim
10.9.2008 8:25:38   
Medeja75
Ali je mogoce sla kaksna prehlajena rodit?? Jaz sem kar malo zalostna. Jutri imam rok, v soboto sem se pa kar precej prehladila (bolita glava in grlo, zamasen nos, sem bolj svoh, a brez vrocine). Ali je to sedaj kaksen velik problem, ce bi bilo treba it zdaj rodit, kar je seveda velika moznost? user posted image  Ali je navaden prehlad lahko vzrok za kaksne komplikacije pri porodu?? Pa se jaz sem mislila roditi v vodi. Ali me bodo sploh dali v banjo??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tik pred porodom zbolim
10.9.2008 8:32:28   
bskrle
Sama sem bila na antibiotikih, pač greš rodit in rodiš.

(odgovor članu Medeja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 9:11:14   
Anonimen
edino kar je če bi res bla preveč slabotna pa ne bi šlo po naravni poti pol bi bil verjetno kak cr!..kmalu okrevaj,vse bo vredu.

(odgovor članu Medeja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 9:16:41   
Blacky30
Jaz sem rodila z gnojno angino in 39 vročine, brez zdravil, ker nisem utegnila priti prej do zdravnice. No, razen lekadol. Bilo je hudo, sam porod ni bil kompliciran zaradi moje bolezni, sem pa po porodu morala dobiti transfuzijo krvi, ker me je naporen porod tako zmatral, da se mi je kri ful poslabšala. Zdaj sicer več ne vem, če je to bilo zaradi bolezni, ker se mi je tudi zdaj po drugem porodu kri tako poslabšala, da so mi morali pomagat, pa sem šla rodit zdrava. Takrat pa jim ni bilo jasno, od kod to, zato so sklepali, da zaradi napora.

Sam prehlad pa te ne bo oviral pri porodu ali ga zakompliciral. Hitro se začni zdravit z naravnimi zdravili: čaj, limona, med, materina dušica, v primeru vročine lekadol.
Ti pa verjamem, kako se počutiš, ker sem jaz tudi tokrat zbolela 3 tedne pred porodom in glede na prvo slabo izkušnjo, me je konkretno stiskalo pri srcu od strahu. Tak da....vso srečo!user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 9:37:30   
piščanc
jaz sem bila prehlajena pri drugem porodu. prej je bil samo prehlad, po porodu se ti pa imunski sistem malo poslabša, tako da je težje ozdraveti. porod sam zaradi tega ni bil nič težji, samo prej si utrujen in težje dihaš. v bolnici sem imela masko, ker so se bali, da bi dobil še mail, ampak ni.

ko sem prišla domov se je pa stanje drastično slabšalo in sem dobila antibiotike. pa mleka je bilo precej manj, ampak se je stanje znormaliziralo

posredno je vse skupaj obremenilno za mati in otroka, ni pa nepremagljivo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 10:03:42   
Lunca1
Jaz sem pred drugim porodom dobila virozo. Na dan poroda mi je sicer vročina že padla, vendar sem bila po tem porodu potem precej bolj utrujena kot pri prvem. No pa drugič je bil tudi otrok precej večji. Med samim porodom pa nisem imela večjih težav, malo samo z dihanjem zaradi zamašenega nosu. V bistvu nimaš časa mislit na prehlad. user posted image  Če se da porod odloži za nekaj dni, razen če se bo samo začelo. Želim ti, da se čim prej pozdraviš, pa seveda lahek porod.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 10:27:28   
Medeja75
Hvala, hvala... Vsem. Ne vem sicer, kako porod odlozit, ampak saj lezim, fejst noge skup tiscim, pa dojencico prepricujem, da naj se malo notri pociva user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 14:07:02   
Sonrisa
Na dan poroda sem jaz cel dan bruhala in imela drisko. Do poroda se je stvar malce umirila, tako da je šlo - saj mi drugega pač ni preostalo. user posted image

(odgovor članu Medeja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 14:24:36   
jajula
bojda se sam 5%porodov zgodi na PDP, tko da boš do prihoda svojega user posted image  zihr ok

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2008 15:38:11   
manetka
Tud jest sm šla vsa bolna rodit kot en orenk prehlad, ampak nisem imela izbire, tamala itak ni hotla sama ven, čakali smo 10 dni čez pdp, no pol so pa rekli, zdej bo pa že treba... Mi je pa pomoje to pobralo malo energije, že med porodom in potem še več pri okrevanju.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2008 11:20:14   
Virtualna
Tudi jaz sem se tako mocno prehladila, da komaj hodim po stanovanju. Na sreco nimam vrocine, imam pa strasanske glavobole, grlo me boli, sploh ne morem pozirati, pa se nos imam zamasen, da moram prav skozi usta dihat...moj PDP je cez 4 dni...sploh ne vem, kaj naj sama s sabo user posted image , tako nemocno se pocutim, da oh in sploh...
Vceraj sem imela zadnji pregled pri svoji G, CTG mi je zaznal par popadkov, po vaginalnem pregledu pa se zvem, da sem malo ze odprta in da naj se pocasi pripravim na user posted image  prihod.
Ocitno bom mogla kar v takem nemocnem stanju it rodit, saj drugega mi pa ne preostane user posted image  

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2008 14:04:16   
Nina00
Virtualna naj te malo potolažim. Jaz sem bila že 14 dni pred PDP malo odprta, rodila sem pa 3 dni pred PDP. Lahko, da imaš še čas, da se pozdraviš. 

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2008 14:14:10   
Virtualna
Joj, upam Nina...tako nemocno se pocutim...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?