Radovednost (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 19:39:54)

Pa to ni res - jaz sem obupala. :(Šele pred nekaj dnevi sem začela brati tudi tale forum Naš vsakdan in ugotovila, da je pravzaprav super. In sedaj sem malo brala nazaj in veliko izvedela. Videla sem, da se vam je Tashy zahvalila za podporo ob slovesu Veronike, pa mi ne da miru, kaj to pomeni. Prosim, povejte mi, ker bi rabila 100 let, da bi to na forumu našla, pa tudi spati ne bom mogla ponoči, če ne izvem. Mi take stvari ne daju miru, kaj čem.:zmeden2::zmeden2:
Druga stvar pa, ki je ne najdem, je ta, zakaj je neka oseba napadala v postu Kiro in Vikico, da je klatila neumnosti in je zato bolana. Mislim pa na današnji post, ko je Miška01 javila, da je z njo vse OK. Kakšne neumnosti naj bi klatila, tudi tega nisem nikjer našla.

Pa saj vem, da me boste nadrle, da sem preveč radovedna, a si ne morem pomagati. Moram biti na tekočem. Obljubim, da bom od zdaj naprej brala vsak dan in vas več ne bom gnjavila s podrobnostmi. Zdaj pa mi pomagajte, prosim.:zmeden::zmeden::zmeden:

Blacky:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 19:41:25)

Pojdi na med.over.net na forum ko starši žalujejo.

frutka_ -> Radovednost (10.3.2005 19:54:04)

Mala Veronika je majhna deklica, ki je na žalost preminula po težki prirojeni bolezni. Kmalu po porodu je z mamico in atijem lahko odšla domov kjer pa se je še isti dan poslovila.

Mamici in družini male Veronike smo izrekle sožalje, ker se nas je vseh mamic zgodba dotaknla v dno srca...

Na žalost mali borki kljub vsem napredku medicine niso mogli pomagati.

Obemite svoje tamalčke, z mislimi sem pa velikokrat pri mamici Veronike...

Pupica -> Radovednost (10.3.2005 20:05:50)

Hvala frutka...tudi mene je zanimalo, sem malo vzadaj zadnje dni in tekoče dogajanje bolj površno spremljam:(

frutka_ -> Radovednost (10.3.2005 20:11:01)

Pupica res je žalostno vse skupaj...

Kaj pa je s Kiro? Sem spodaj prebrala, da je mška javila da nekaj ni v redu...

wawa -> Radovednost (10.3.2005 20:19:41)

Miška je rekla, da menda mora počivat, pa se ne razburjat.....to pa pomen da ne sme na forum....žal!

Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 20:59:19)

Hvala vam, punce. Sem na žalost ubogala Ribico in šla na forum Ko starši žalujejo. Sedaj pa sem tako potrta, da sem se morala v kopalnico zapreti, da sem se lahko v miru na glas razjokala. Ne morem verjeti, koliko je takih ubogih staršev okoli nas. Jaz sem mislila, da se to več ne dogaja tako pogosto, kot včasih. Mi je ful žal, da sem to brala, ker sploh ne pridem k sebi. Kako pa lahko ugotovijo, da bo otrok umrl, ko še je v trebuščku? Ne znam si predstavljati bolečine, ki jo ti starši morajo trpeti.

Grem hitro pocartat Nejčija, da mi bo lažje.

Blacky

india -> Radovednost (10.3.2005 21:01:35)

Joj, babnce,...hihi...ja, malo pojasnilce zaradi Kire:

Pred par dnevi je dala na forum pismo,ki ga je poslala v Zdr. dom kot pritožbo glede na nesramnost med. sestre. Nakar je čez kak dan povedala,da je hotela kupiti stolček pri Sončku a ji ga niso več prodali,kljub zagotovilu, da ga dobi po akcijski ceni, ampak so ga umaknili iz prodaje .... V glavnem na ta drugi post je dobila odgovor od nekega gospoda, malo osorno, saj ji je očital, da se vedno razburja ( to je njena stvar!! ne naša!), nakar se jerazburila in ponoči dobila krče. Mož jo je ponoči odpeljal v bolnico, drugi dan k njenemu zdravniku, za zdaj je vse OK, samo razburjat se ne sme in veliko mora počivat.
To je to!
:miska:

Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 21:03:15)

Tako, zdaj pa je moja radovednost v celoti potešena.:)

Blacky

india -> Radovednost (10.3.2005 21:05:31)

To mi je ful všeč, da nekdo tako direkt vpraša!

SAamo ne me zdaj vprašat,koliko mam številko modrčka! ( ker ne vem točno!!!):)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 21:07:54)

:)-:)-:)-:)-

Blink1 -> Radovednost (10.3.2005 21:08:22)

Aaaaaaaaaa:zmeden::zmeden2: Damn!!

Boga Kira...Pa da se razburi zaradi tega kar en tip napiše na Internetu:zmeden::zmeden: Joj...tudi jaz bi ji prepovedala dostop na RR:grrr:

wawa -> Radovednost (10.3.2005 21:11:12)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-Miska ti si mi faca:)-:)-:)-

Ja Kira se mi smili, ma nebi se smela razburjati zaradi takih stvari, ampak ljudje smo si različni in prav je tako! Držim pesti zanjo!!!!!

frutka_ -> Radovednost (10.3.2005 22:25:24)

Miška:rozica: z vsem spoštovanjem pa brez zamere in prav tako Kira:nosecka::rozica:.

Toda mislim, da ni pametno povezovati "razburjenja" okrog tem na forumu s krči. Morda so Kiro res preplavili nosečniški hormončki, ki jih je na RR-ju na stoto potenco:)-;):)- toda nesmiselno se mi zdi obtoževati druge sodelujoče na forumu.

Kira potrebuje predvsem počitek in nežno roko ostali pa lahko vsi, prav tako kot Kira zelo rada, povemo svoje mnenje.

Jaz ne bi upala s tako lahkoto zaključevati stvari...pa brez zamere!:angel:

Stran: [1]