Anonimen -> Radovednost (10.3.2005 19:39:54)
|
Pa to ni res - jaz sem obupala. :(Šele pred nekaj dnevi sem začela brati tudi tale forum Naš vsakdan in ugotovila, da je pravzaprav super. In sedaj sem malo brala nazaj in veliko izvedela. Videla sem, da se vam je Tashy zahvalila za podporo ob slovesu Veronike, pa mi ne da miru, kaj to pomeni. Prosim, povejte mi, ker bi rabila 100 let, da bi to na forumu našla, pa tudi spati ne bom mogla ponoči, če ne izvem. Mi take stvari ne daju miru, kaj čem.:zmeden2::zmeden2: Druga stvar pa, ki je ne najdem, je ta, zakaj je neka oseba napadala v postu Kiro in Vikico, da je klatila neumnosti in je zato bolana. Mislim pa na današnji post, ko je Miška01 javila, da je z njo vse OK. Kakšne neumnosti naj bi klatila, tudi tega nisem nikjer našla. Pa saj vem, da me boste nadrle, da sem preveč radovedna, a si ne morem pomagati. Moram biti na tekočem. Obljubim, da bom od zdaj naprej brala vsak dan in vas več ne bom gnjavila s podrobnostmi. Zdaj pa mi pomagajte, prosim.:zmeden::zmeden::zmeden: Blacky:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|