Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 21:13:45
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Jaz bi šla pa po moje do parih oseb in se pogovarjala z njimi v nedolged. No, v nedolged ravno ne, ker ne bi bilo časa, ampak to bi bili dolgi pogovori. Pa ne vem kaj še.
¨Jest bi pa prisla do tebe, pa bi sle na kofe pa bi pile v nedogled.. no ne glilh v nedogled... ene 5 minut
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 12.9.2008 8:12:50
muki1
Tudi jaz bi verjetno preživela zadnji dan z mojima punčkama in jima brala pravljic dokler ne bi utrujeni zaspali vsaka na eni strani stisnjena k meni. Za zadnji seks z možem sploh ne vem, če bi se trudila, bi po mojem kar ležala tam in ju stiskala k sebi, ter vdihovala njun vonj, ju prelubčkala in jima stokrat povedala, kako ju imam rada. Še preden bi šle spat pa bi jima posnela nekaj napotkov za življenje na dvd . Možu bi pa rekla, naj si čim prej poišče drugo žensko in mu dala napotke kakšna mora bit in kakšne ne sme imeti .