Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:11:50
|
|
|
|
Freycha
|
u, zgleda zanimivo. Bom mojemu rekla, naj "cukne" dol film
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:20:22
|
|
|
|
nejcko
|
No, ko že hočete brati take morbidne knjige, vam priporočam še knjigo (starejšega datuma) Sončni žarek. Jokanje od začetka do konca zagotovljeno
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:20:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka OK, hvala! Ampak film je res tudi lep. Verjamem, da je. Že zaradi igralcev verjamem, da je.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:22:44
|
|
|
|
Volga
|
Evo, pravkar sem si ga rezervirala v videoteki, jutri ga verjetno dobim. Hvala, punce. Če lahko jokam skor na reklame, bom pa še na dober film, so what?
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:23:56
|
|
|
|
Freycha
|
mater, danes se bo pa jokalo po domovih širom Slovenije očitno
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:26:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, danes se bo pa jokalo po domovih širom Slovenije očitno Zna biti, ja. Če imaš rade take filme, k so za jokat, poglej Morje v meni, če še nisi. TUdi dober film. Zelo dober, še bolj zato, ker ni ameriški.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:27:07
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz bi šla pa po moje do parih oseb in se pogovarjala z njimi v nedolged. No, v nedolged ravno ne, ker ne bi bilo časa, ampak to bi bili dolgi pogovori. Pa ne vem kaj še. ¨Jest bi pa prisla do tebe, pa bi sle na kofe pa bi pile v nedogled.. no ne glilh v nedogled... ene 5 minut
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:28:21
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, danes se bo pa jokalo po domovih širom Slovenije očitno Zna biti, ja. Če imaš rade take filme, k so za jokat, poglej Morje v meni, če še nisi. TUdi dober film. Zelo dober, še bolj zato, ker ni ameriški. Volga, a mogoče veš original naslov - da mi ga desc potegne z neta. Ampak Sončni žarek ti pa res priporočam.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:35:00
|
|
|
|
Freycha
|
malo čuden, pa neromantičen, a zelo dober in žalosten film je tudi The big blue
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:36:24
|
|
|
|
maniac
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, danes se bo pa jokalo po domovih širom Slovenije očitno Zna biti, ja. Če imaš rade take filme, k so za jokat, poglej Morje v meni, če še nisi. TUdi dober film. Zelo dober, še bolj zato, ker ni ameriški. Volga, a mogoče veš original naslov - da mi ga desc potegne z neta. Ampak Sončni žarek ti pa res priporočam. Originalen naslov je "Mar adentro".
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:42:18
|
|
|
|
frutka_
|
Rubin hvala. Bom naročila. Freycha "Le grand bleu" misliš. Kaki lepi je oni igralec Jean Marc Barr, ki se potaplja....njami! Sončni žarek je čigav film? Hm, naslov se mi zdi zelo neposrečen...Je novejši? Volga jaz se tudi poleg reklame jočem. En cajt mi je vedno poleg reklame za Merci šlo na jok. Ko kaže v kratkih delih kako odrašča punca in se vedno vrača k očetu. Sicer pa sem se fuuuuull jokala poleg filma Jesenska pripoved.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:43:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha malo čuden, pa neromantičen, a zelo dober in žalosten film je tudi The big blue A to je pa tisti, ko sta se dva potapljala na dah, kdor bo šel globlje? A ne, tisti je bil Deep blue something, morda...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:45:57
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha malo čuden, pa neromantičen, a zelo dober in žalosten film je tudi The big blue A to je pa tisti, ko sta se dva potapljala na dah, kdor bo šel globlje? A ne, tisti je bil Deep blue something, morda... pravi ja...... meni je super film, res! frutka, to je pa originalen naslov ja.... samo nekako mi je v angleščini lažje za napisat
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:46:09
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sicer pa sem se fuuuuull jokala poleg filma Jesenska pripoved. Jaz tudi, sam verjetno zaradi Brada Pitta.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:47:10
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sicer pa sem se fuuuuull jokala poleg filma Jesenska pripoved. Jaz tudi, sam verjetno zaradi Brada Pitta. če sem kje jokala, potem sem pri filmu Poslednji mohikanec kak nor film, pa kamera in glasba
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 9:48:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz bi šla pa po moje do parih oseb in se pogovarjala z njimi v nedolged. No, v nedolged ravno ne, ker ne bi bilo časa, ampak to bi bili dolgi pogovori. Pa ne vem kaj še. ¨Jest bi pa prisla do tebe, pa bi sle na kofe pa bi pile v nedogled.. no ne glilh v nedogled... ene 5 minut Da bi me poslala v tri krasne, a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 10:08:17
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sončni žarek je čigav film? Hm, naslov se mi zdi zelo neposrečen...Je novejši? Ne, Sončni žarek ni film, ampak je knjiga in sicer sem jo jaz brala že cca 20 let nazaj. Zgodbo je napisala ena punca, ki je umirala za rakom in se je v dnevniku poslavljala od svoje male hčerkice - v knjigi je tudi veliko pesmi, ki jih je napisala ... ma, ful huda knjiga ... evo, mi gre na jok, k se spomnim. Evo, našla avtorico: Norma Klein
< Sporočilo je popravil nejcko -- 11.9.2008 10:12:01 >
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 10:12:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha malo čuden, pa neromantičen, a zelo dober in žalosten film je tudi The big blue A to je pa tisti, ko sta se dva potapljala na dah, kdor bo šel globlje? A ne, tisti je bil Deep blue something, morda... pravi ja...... meni je super film, res! frutka, to je pa originalen naslov ja.... samo nekako mi je v angleščini lažje za napisat Gledala in jokala.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 10:41:13
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sončni žarek je čigav film? Hm, naslov se mi zdi zelo neposrečen...Je novejši? Ne, Sončni žarek ni film, ampak je knjiga in sicer sem jo jaz brala že cca 20 let nazaj. Zgodbo je napisala ena punca, ki je umirala za rakom in se je v dnevniku poslavljala od svoje male hčerkice - v knjigi je tudi veliko pesmi, ki jih je napisala ... ma, ful huda knjiga ... evo, mi gre na jok, k se spomnim. Evo, našla avtorico: Norma Klein Ups... Torej v knjižnico namesto v videoteko. A ni zanimivo, da se nas take "običajne" življenjske zgodbe veliko bolj dotaknejo kot nevem kaka ZF?! Ni potrebno veliko efektov in nevem kakih jakih igralcev. Samo zgodba mora biti dobra. Joj, na jok mi gre že zdaj, ko vem o čem gre v knjigi. .. Freycha Poslednji mohikanec je tudi fuuull dober, ja. Daniel Day Lewis je tudi tip takega pravega dedca. Visok, malo mišičast, možat...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 10:52:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Nič kaj usodnega ne bi počela. Saj nikoli ne veš - morda pa res imam samo še 2 dni. In to mi je dobra itočnica - kako živeti - kot da imaš pred sabo samo še 2 dni...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 13:04:21
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sicer pa sem se fuuuuull jokala poleg filma Jesenska pripoved. Jaz tudi, sam verjetno zaradi Brada Pitta. če sem kje jokala, potem sem pri filmu Poslednji mohikanec kak nor film, pa kamera in glasba Jaz pa pri Braveheart, ko se Gibson zadere Freedom! Pa pri vojnih filmih/knjigah/dokumentarcih, ki prikazujejo II. svetovno vojno in njena grozodejstva...
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 17:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. Pa BAGI bi prosila, da se še prej poroči. Hvala za podporo :).
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 20:20:10
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz sem danes govorila z dvema kolegicama , s katerima nisem že vsaj leto dni ,kaj če je bil to moj zadnji dan, me je kar zaskrbelo
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 20:41:20
|
|
|
|
frutka_
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?