Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedel, da se za tem skrivajo podle namere.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:37:49
|
|
|
|
Paštetka
|
BI se z družino cartala na postelji in gledala kako mala dva uživata v skakanju na ta veliki postelji. Potem bi še naredili zajtrk, kosilo in večerjo v postelji, se žgečkali, smejali... Dovoljeno bi bilo vse
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:44:54
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kako ti pa znese Ne vem, znese. Zivis vsak dan kot bi bil zadnji in vidis, da je zivljenje cudovito tako kot je. --------------------------- Res je, samo škoda da se tega premalokrat zavem ... Bom se potrudla in večkrat mislila o tem ! Barkfak- mene pa si spravil na kolena s tistimi micenimi otroškimi prstki ...
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 22:04:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Me prav zanima, če ste res takšne frajerke in frajerji. Mene pa bolj zanima, kdaj se porocis ? Ker TO pa se moram docakat :)).
< Sporočilo je popravil Mič II -- 10.9.2008 22:06:04 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 22:07:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mene pa bolj zanima, kdaj se porocis ? Pššššštttt! Nič ne vidim, nič ne slišim. Čistooooooooooooooo potihooooooooooooo povejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 22:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
...... tudi nič ne govorim. To je ze dober znak.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:15:42
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Jaz pa ne verjamem, da bi vse oz. vsi, kar tako kul sprejeli smrt čez dva dni. Me prav zanima, če ste res takšne frajerke in frajerji. Jaz vem in priznam, da nisem. jaz sem priznala, da bi jokala ko dež
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 22:17:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 22:18:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste videli pogreb od Dvornika? Prava festa .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 22:26:26
|
|
|
|
frutka_
|
Napila bi se od žalosti...pa napisala pismo v slovo. govorit itak ne bi mogla, ker bi mi solze špricale naokoli. Je kera gledala P.S.: I LOVE YOU
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 23:22:53
|
|
|
|
Marogica
|
Najprej bi moža poslala v trgovino po hrano, ki mi je res ljuba in bi se nažrla kot prasec(vse, samo pice ne ), potem bi s polnim trebuhom začela razmišljati, kaj bodo delali fantje brez mene, kdo jih bo cartal, kdo jih bo kregal, kdo bo možu kuhal in pral ..no to bi me najbolj zanimalo... Hecam se....ne vem, kaj bi naredila.. Najbrž čisto kaj tretjega. p.s. Pa BAGI bi prosila, da se še prej poroči.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 23:35:40
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Jaz pa ne verjamem, da bi vse oz. vsi, kar tako kul sprejeli smrt čez dva dni. Me prav zanima, če ste res takšne frajerke in frajerji. Jaz vem in priznam, da nisem. jaz sem priznala, da bi jokala ko dež Tudi jaz sem priznala, da bi še isti moment umrla od žalosti ... ne vem ... zrola se mi, po moje.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 23:47:35
|
|
|
|
silvya
|
Najbrž bi stanovanje pospravila v nulo in vse oprala in zlikala, da bi družina imela še nekaj časa zaloge v omarah. Šala. Kaj pa vem. Verjetno bi ta dan ali dva počela stvari, ki me veselijo, da bi pozabila, da se čas izteka.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 7:10:58
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Napila bi se od žalosti...pa napisala pismo v slovo. govorit itak ne bi mogla, ker bi mi solze špricale naokoli. Je kera gledala P.S.: I LOVE YOU Še ne, ampak čaka na svoj moment . Ampak glede na prebrano TUKAJ je tudi vredno premislit o tej varianti.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 7:39:20
|
|
|
|
Volga
|
U, jaz bom šla pa verjetno tole knjigo kar kupit. Bom najprej knjigo prebrala, ponavadi so boljše kot film.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:26:05
|
|
|
|
tanikaa
|
Volga tebi se meša. Taka morbidna tema.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga U, jaz bom šla pa verjetno tole knjigo kar kupit. Bom najprej knjigo prebrala, ponavadi so boljše kot film. Prvič da mi je bil film bolj všeč kot knjiga. Saj je knjiga uredu, sam film mi je bil dosti boljši. In prvi film k me je spravu v jok(sm bla prehlajena, zato ).
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:45:02
|
|
|
|
frutka_
|
Ima knjiga enako naslov in kje jo dobim? Film je noro lep. Pa vsi moški v filmu so MOŠKI. Pravi dedci in ne neki pocukrančki lepi. Joj, zdaj mi grejo dlake gor, ko se spomnim... Marogica jaz se tudi sprašujem enako. Kdo bi skrbel za njih. Ampak enkrat sem možiju rekla, da če karkoli pride naj ve, da želim da je srečen. Tudi če bo ljubil drugo, ko me ne bo več. Življenje gre naprej in to je najhuje...za tiste ki ostanejo brez ljubljene osebe.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:48:42
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Napila bi se od žalosti...pa napisala pismo v slovo. govorit itak ne bi mogla, ker bi mi solze špricale naokoli. Je kera gledala P.S.: I LOVE YOU Joj, ja, jaz, in skoraj dehidrirala zraven. Še pri nobenem filmu ali sploh, ne vem, če sem kdaj toliko jokala. Saj je fajn film, sam kr mal prehud, sploh za mojo občutljivo dušico.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima knjiga enako naslov in kje jo dobim? Isti naslov ima. Jaz sem jo v mladinski kupila.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 11.9.2008 8:57:43
|
|
|
|
frutka_
|
OK, hvala! Ampak film je res tudi lep.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?