Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
In potem je čvek zamrl .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:47:37
|
|
|
|
Freycha
|
sem pa se nekaj spomnila. Če bi imela kak mesec ali dva (dva dneva sta čisto premalo), bi pa zgotovo mojemu v.d. možeku in moji hčerki probala poiskati primerno nadomestilo mene..... da bi bila še naprej srečna, pa čeprav brez mene
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi imela kak mesec ali dva (dva dneva sta čisto premalo), bi pa zgotovo mojemu v.d. možeku in moji hčerki probala poiskati primerno nadomestilo mene..... To je tudi zanimiva opcija .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:49:46
|
|
|
|
Freycha
|
in kaj je tu tak smešnega?
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:53:49
|
|
|
|
Rožica I
|
A ste gledale film Moje življenje brez mene? Crkneš, kako pretresljivo . Mati je zbolela, mlada ženska skratka, zamolčala bolezen pred družino.. Hčeri pa je za vsak nadaljni rojstni dan, ki ga bo praznovala brez matere, posnela voščilo in pač kaj bi ji rada povedala...
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:55:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I A ste gledale film Moje življenje brez mene? Crkneš, kako pretresljivo . Mati je zbolela, mlada ženska skratka, zamolčala bolezen pred družino.. Hčeri pa je za vsak nadaljni rojstni dan, ki ga bo praznovala brez matere, posnela voščilo in pač kaj bi ji rada povedala... dve hčerki je imela, če se ne motim.... ja, pa novo žensko je najdla za vse tri..... ga imam doma na dvd-ju, super film (vsaj mislim, da za istega govoriva)..... no, od tu tudi ideja, da bi jaz mojemu našla kako drugo.. ker ga imam noro rada in bi mu želela srečo. Prav tako pa moji hčerki
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
in kaj je tu tak smešnega? Nic takega, samo meni je smesno.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste gledale film Moje življenje brez mene? Nisem. Ceprav si komot predstavljam, glede na to, kako zivim.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 20:59:54
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II in kaj je tu tak smešnega? Nic takega, samo meni je smesno. čudakinja..... to so resne teme kako pa živiš?
< Sporočilo je popravil Freycha -- 10.9.2008 21:00:23 >
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
čudakinja..... to so resne teme Vem. Tudi od treh pikic naprej....vem .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:02:14
|
|
|
|
Freycha
|
btw.... štiri so bile.. pa pustimo male malenkosti
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:02:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ga imam doma na dvd-ju, super film (vsaj mislim, da za istega govoriva)..... -------------------- A, zdaj sem se spomnila še tega, ki ga omenjaš. Nekako se mi zdi, da sta to dva filma .. More pa bit grozljivo kaj takega doživljat, ko imaš še mičkene ... Jaz vedno rečem, da si kakšne poslovilne enostavno ne morem privoščit še vsaj 15- 20 let ..
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
btw.... štiri so bile.. pa pustimo male malenkosti V bistvu jih je bilo pet .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa živiš? Kot cudakinja .
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:07:15
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II btw.... štiri so bile.. pa pustimo male malenkosti V bistvu jih je bilo pet . ena gor al pa dol sicer pa, če ti znese tak živeti, tudi prav
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:07:20
|
|
|
|
Rožica I
|
Kako ti pa znese ?
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ti pa znese Ne vem, znese. Zivis vsak dan kot bi bil zadnji in vidis, da je zivljenje cudovito tako kot je.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:15:50
|
|
|
|
Freycha
|
Mič, če bi jaz vedela, da je to moj zadnji dan, bi ga verjetno prejokala, ker ne bi hotela pustiti za sabo mojihdveh ljubezni... zato nočem, da je moj vsakdan kot zadnji dan, ker nočem vse dni samo jokati
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi jaz vedela, da je to moj zadnji dan, bi ga verjetno prejokala, ker ne bi hotela pustiti za sabo mojihdveh ljubezni... To je tudi mozno. Lahko si tudi srecna, da za sabo puscas tako ljubezen....stvar perspektive.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:21:24
|
|
|
|
Freycha
|
se strinjam, o tem bi se dalo razpravljati... ampak če si malo objektivna, po poštudiraš, da se tudi sanjati ne more, kako bi živel na zadnji dan svojega življenja in da se tega zavedaš....
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak če si malo objektivna Se prevec sem objektivna.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:26:21
|
|
|
|
kjava
|
Nimam pojma kaj bi počela in mi je tud BV o tem razmišljat, ker itak noben ne ve kdaj bo umrl.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro dekleta, pa ni bil moj namen, da vas spravljam v jok. Trenutek inspiracije pač. Ne morem pa ravno ignorirati vse te aplavze, poklone, komplimente - lepo je naleteti na pohvalo, enkrat za spremembo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:27:03
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark enkrat za spremembo. Sam res
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 21:29:15
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pa dobro dekleta, pa ni bil moj namen, da vas spravljam v jok. Trenutek inspiracije pač. Ne morem pa ravno ignorirati vse te aplavze, poklone, komplimente - lepo je naleteti na pohvalo, enkrat za spremembo. sej to je zato, da te lahko v kaki drugi temi skur.cam do konca
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?