Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 9:23:08
|
|
|
|
baguSka
|
Meni že itak solze nekje v nosu visijo, zdaj naj se pa še v take grozote poglabljam.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 9:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sicer pa je dobro vsak dan živeti, tako kot da ti je zadnji, ker v resnici ne veš, mogoče pa je danes zadnji. Grem jaz skakat nagi po fontani.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 9:26:01
|
|
|
|
baguSka
|
evo... najprej nisem vedla kaj bi odgovorila... kaj bi pocela.... tocno tole... jaz bi pomoje tolazla osebe, ki bi to potrebovale... in jim stala ob strani do zadnjega... res! men full pomeni ce lahko pomagam nekomu, ki me potrebuje... in ce bi lahko z zadnjimi urami svojega zivljenja nekomu pomagala s svojimi besedami, dejanji, s svojo blizino, bi storila ravno to... bi mi najvec pomenilo...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 9:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sicer pa je dobro vsak dan živeti, tako kot da ti je zadnji, ker v resnici ne veš, mogoče pa je danes zadnji. Grem jaz skakat nagi po fontani. Kje je to, da pridem gledat?
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 9:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem napisal, pri Slomšku. Sicer pa nimaš videt kaj, kar že nisi.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 10:03:23
|
|
|
|
nuala
|
Jaz bi vsekakor poiskla možnost, da si življenje podaljšam. Ker obupam zlahka ne in skoraj vedno je mogoče še kaj naredit...kar sprijaznila se sigurno nebi. Ok, drugo je, če si tako bolan, ampak tudi tu ti težko rečejo da zagotovo še dva dni. In po taki bolezni si itak že napol mrtev in ti je vseeno. Kaj bi pa ti naredila?
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 10:13:03
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj bi pa ti naredila? sej ti je napisala... da bi se pogovarjala s par osebami do konca...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 10:18:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kaj bi pa ti naredila? sej ti je napisala... da bi se pogovarjala s par osebami do konca... ja, to, pa še razmišljam. Mislim, da bo šla po mojih gozdnih poteh še po kakšno gobo. Verjetno bi tudi seksala zadnjo noč.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 13:08:28
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Sicer pa je dobro vsak dan živeti, tako kot da ti je zadnji, ker v resnici ne veš, mogoče pa je danes zadnji. Grem jaz skakat nagi po fontani. Če ti je to želja ...
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 10.9.2008 13:09:01 >
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 13:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Trenutno še ne razmišljam o tem.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 13:16:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Najprej bi se poslovil od vseh vas lepotic tukaj na forumu, vsem poslal en moker poljub, razfukal tale službeni računalnik, stopil do nadrejenih jim stisnil roko in se jim zahvalil za vztrajnost in odločnost pri popestritvi mojega življenja, zrolal džolo in odprl Jack-a, šel na zadnji sprehod z otroci in najdražjo, nagi bi skakali po fontani pred Slomškom, še zadnjič splezal na Stolno cerkev iz petnih žil zapel himno svoji zavoženi Zvezdi, vsemu mariborskemu življu odkril, da sem pravzaprav jaz tisti "king of the world", polizal zadnji sladoled iz Astorie, objel otroka in jima dovolil da mi zaspita na prsih, ju gledal dokler ne bi globoko zaspala, jima še zadnjič poljubil male prstke na nogicah in materina znamenja na htrbu obeh, prižgal radio, odprl buteljko najboljšega rdečega, nazdravil z najdražjo in se ljubil z njo celo noč! In delal bi se da me boli qrac za vse na svetu... Wau.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 14:24:24
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Zbrala bi tiste ljudi, s katerimi imam neporavnane račune, in jim povedala kaj si mislim o njih. Pa poslovila bi se s tistimi, ki jih imam rada. Točno tako bi tudi jaz naredila.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:00:55
|
|
|
|
Angellina
|
Pravkar sem od zdravnika in do tega trenutka nisem hotela razmišljat, kaj bo v najhujšem primeru, kaj potem... In povem vam, da sploh ni zabavno, ko enkrat pride do tega in je čas, da tudi tej temi pogledaš iz oči v oči. Saj ne vem kaj naj, če naj sploh mislim na to.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:26:32
|
|
|
|
NevenkaP
|
Angie! Samo to. Ja, zabavno je samo, dokler razmišljamo o tem tako, na suho.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:42:50
|
|
|
|
Pikec
|
Jst bi pa s takim užtkom nekoga mavašigeri užgala na gobec.... Najprej bi poskrbela da bi kar bi po meni ostalo dobili moji dve bejbiki... Popokala soplesalca in zaplesala zdnji tango... Šla domu rečt adijo... Se vsedla na bicikel in šla do morja... Pol bi pa šla še na zadnji potop rakom žvižgat...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:44:12
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Najprej bi se poslovil od vseh vas lepotic tukaj na forumu, vsem poslal en moker poljub, razfukal tale službeni računalnik, stopil do nadrejenih jim stisnil roko in se jim zahvalil za vztrajnost in odločnost pri popestritvi mojega življenja, zrolal džolo in odprl Jack-a, šel na zadnji sprehod z otroci in najdražjo, nagi bi skakali po fontani pred Slomškom, še zadnjič splezal na Stolno cerkev iz petnih žil zapel himno svoji zavoženi Zvezdi, vsemu mariborskemu življu odkril, da sem pravzaprav jaz tisti "king of the world", polizal zadnji sladoled iz Astorie, objel otroka in jima dovolil da mi zaspita na prsih, ju gledal dokler ne bi globoko zaspala, jima še zadnjič poljubil male prstke na nogicah in materina znamenja na htrbu obeh, prižgal radio, odprl buteljko najboljšega rdečega, nazdravil z najdražjo in se ljubil z njo celo noč! In delal bi se da me boli qrac za vse na svetu... Wau. jaz sem enako rekla sva pa usklajeni
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:44:38
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP Angie! Samo to. Ja, zabavno je samo, dokler razmišljamo o tem tako, na suho. se strinjam.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:46:42
|
|
|
|
mojamura
|
to kar bi jaz naredila, ni za javnost
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:48:17
|
|
|
|
amaya
|
Jaz.....ne bi kaj dosti počela, ker itak počnem že celo življenje stvari, pri katerih uživam (no skoraj pri vseh). Bi pa verjetno hotela podoživljat non stop jutra. Ta so mi najlepša. Ko se vsi trije zbudimo, pa se mucamo v nedogled.
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:54:26
|
|
|
|
TRIŠ
|
Stisnila bi se s svojo družino jim povedala ,da jih imam neizmerno rada.Povedala bi jim da jih imam najrajši na svetu in da bom njihov angel,ki jim bo stal ob strani kamor koli bodo šli.No sedaj pa ,sploh nikoli nisem o tem premišljevala.Bom raje nehala
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 15:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ne bi naredila, ker ne bi verjela, da je to zadnji dan.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 16:31:43
|
|
|
|
Freycha
|
ko sem bila še brez otrok sem ob taki temi reka, da bi sprobala vse vrste drog, potem bi pa nekje ukradla motor in se šla vozit, dokler se ne bi nekje ubila..... zdej pa o tem nočem razmišljati.........
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 16:36:50
|
|
|
|
Freycha
|
bakfark od vseh odgovorov mi je tvoj resnično priklical solze na oči..... me že dolgo ni tako stisnilo kot, ko sem prebrala tvoj post
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 17:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah nic, zivela bi pac tako kot bi tisti dan naneslo.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan? 10.9.2008 17:26:03
|
|
|
|
migrena
|
najprej bi šla letet z balonom, ker si to že dolgo želim...pa še prostor bi si izbrala .potem bi težila možu naj si zrihta 2 dni dopusta, malo bi se nacartala....aja pa naučila bi ga kako se pere, lika, ......in uživala z družino.... poslala bi mesiče vsem ki bi si jih še želela srečati, objeti se naklepetati, jim povedala vse kar bi imela namen... in poslovila bi se ...in odšla......tja gor....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?