Prvi stalni zobki? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

strelec79 -> Prvi stalni zobki? (9.9.2008 22:30:23)

Moja punčka je stara 6let in pol.Zaenkrat ima še vse mlečne zobke.Včeraj pa sem malo gledala v usta in videla,da ji je spredaj že ven pokukal stalni zobek.A ker so vsi mlečni še na svojem mestu,me zanima ali bo imel ta stalni zobek sedaj mesto rasti,ali bo rasel bol zadaj?Mlečne zobke ima ras lepe,zato pa se sedaj bojim da ji stalni nebi rasli kako "krivo".
Hvala za nasvet!!!! 

Doll -> RE: Prvi stalni zobki? (9.9.2008 22:32:54)

Počakaj,če pa vdiiš da nima mesta oz. ga ovira mlečni pojdite do zobozdravnice.
Meni so mogli mlečnega spukat ,ker ni hotel odpast,stalni pa ni imel kam in je rasel čisto kontra

Volga -> RE: Prvi stalni zobki? (10.9.2008 7:05:38)

Našemu je tudi za mlečnim rasel stalni zob, mlečni pa se ni popolnoma nič majal. peljala sem ga k zobozdravnici, ki ga je spulila. Zdaj se mu maje že druga spodnja enica, star pa je tudi šest let in pol.

strelec79 -> RE: Prvi stalni zobki? (10.9.2008 16:14:04)

Hvala ti za odgovor.Zdaj mi pa prosim še povej kak zgleda ko ti puli mlečni zobek?Dobi kakšno injekcijo ali samo pošprica?Je vašaka bolelo ko mu je spulila?
Hvala!!!

Volga -> RE: Prvi stalni zobki? (10.9.2008 16:17:02)

IZVIRNO SPOROČILO: strelec79

Hvala ti za odgovor.Zdaj mi pa prosim še povej kak zgleda ko ti puli mlečni zobek?Dobi kakšno injekcijo ali samo pošprica?Je vašaka bolelo ko mu je spulila?
Hvala!!!

Samo pošprica, malo počaka, da "pridejo mravljinci" in spuli. Našemu je to mimogrede opravila in mali je bil zelooooooo ponosen sam nase. Brez ene solze, sam ponos. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]